Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς σε Αγιασμό σχολείων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς στον Αγιασμό σχολείων

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς στους αγιασμούς του Μουσικού Σχολείου και του 2ου Δημοτικού – Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

Το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Λευκάδας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας επισκέφθηκε σήμερα (13/9/2021) το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, όπου παρακολούθησε τις καθιερωμένες τελετές αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους και αντάλλαξε ευχές με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Κτενάς στον Αγιασμό σχολείων

Ο κ. Κτενάς, στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανέφερε:

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα, με την ευχή να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης και εμπειρίας για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

 Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι το πρώτο κουδούνισμα βρίσκει ξανά τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία και στις αίθουσες διδασκαλίας, εκεί που πρέπει να γίνονται τα μαθήματα, αφήνοντας πίσω την άσχημη παρένθεση της προηγούμενης χρονιάς.

Επιτέλους, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα είστε και πάλι μαζί, συνεργαζόμενοι από κοντά, αποκτώντας νέες γνώσεις, και απολαμβάνοντας την παρουσία συμμαθητών και συναδέλφων.

 Εύχομαι ολόψυχα λοιπόν, μια χαρούμενη, φωτισμένη και δημιουργική νέα σχολική χρονιά, που θα προσφέρει νέες ευκαιρίες μάθησης, εξερεύνησης και προόδου στα παιδιά μας.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *