Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αγροτών Λευκάδας

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αγροτών Λευκάδας

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα των Δικαστηρίων στη Λευκάδα συνεχίζεται η μακρόχρονη διαδικασία του αγώνα  διατήρησης  της περιουσίας του ΤΑΟΛ.  Στόχος να μην περάσουν τα σχέδια για την εκποίησή της, που ξεκινούν από την πώληση του παλιού Σούπερ Μάρκετ και του Οινοποιείου στο Κάστρο, μαζί με αρκετά στρέμματα αμμουδιάς στην παραλία. Η προσπάθεια αυτή ξέρουμε πως  θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με το σχέδιο που έφερε το Δ.Σ. του ΤΑΟΛ, για την εξόφληση ενός ρυθμισμένου χρέους, αφού από το 2006 έχει εκχωρηθεί μετά από σχετική συμβολαιογραφική συμφωνία με την τράπεζα, το ακίνητο του Συν/μού στη Βασιλική, και το εναπομείναν ποσό (560.000 περίπου ευρώ σήμερα), μπορεί να  πληρωθεί   σε μικρό χρονικό διάστημα από τα ενοίκια του Ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟ STAR, όπως εξάλλου έχει αποφασίσει παλαιότερη Γ.Σ. του Συν/μού.

Το Δ.Σ. του ΤΑΟΛ εξυπηρετεί το χρέος αυτό, υλοποιώντας την απόφαση της Γ.Σ.;;;

Η πρωτοβουλία αγροτών καλεί 20 Σεπτέμβρη, να παραβρίσκονται στο δικαστήριο, όχι μόνο τα 86 μέλη που υπέβαλαν την Αίτηση που θα εκδικαστεί, αλλά και όλους τους αγρότες – μέλη του Συν/μού και όλους όσους επιθυμούν την διάσωση της περιουσίας των αγροτών και αντιτίθενται  στην παραχώρηση της ευρύτερης περιοχής του Κάστρου σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Καλεί όλους τους φορείς, σωματεία, συλλόγους, να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους.

Η πρωτοβουλία αγροτών χαιρετίζει όλους όσους πήραν μέρος σ’ αυτήν την όμορφη προσπάθεια διατήρησης της περιουσίας του ΤΑΟΛ και ιδιαίτερα ευχαριστεί όσους ενίσχυσαν οικονομικά τον δικαστικό αγώνα των αγροτών, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ακόμα κόσμος ο οποίος κινητοποιείται χωρίς ιδιοτέλεια για έναν κοινό και δίκαιο σκοπό.

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

Λευκάδα 11/09/2021

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *