Έναρξη της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου

Έναρξη της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την Τετάρτη 01/09/2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των αθλητών και αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης».

Τα παιδιά ξεκινούν και φέτος αφού απόλαυσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, μετά από μια δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη, λόγω πανδημίας χρονιά, η οποία όμως κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αφού κατάφεραν να κατακτήσουν 5 μετάλλια στην κατηγορία Κ16, μια τέταρτη θέση στην κατηγορία Κ20 και μια τέταρτη επίσης θέση στην κατηγορία Κ23.

Η προπόνηση περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο, διατάσεις και ασκήσεις,  πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και χαρούμενο κλίμα, με μια διάθεση γεμάτη προσδοκίες και ελπίδες για τη νέα σεζόν, που ενισχύθηκε με την παρουσία της μεγάλης μας πρωταθλήτριας Κορίνας Πολίτη, η οποία προπονήθηκε μαζί με τα παιδιά μας και τα ενέπνευσε να δώσουν το κάτι παραπάνω..

Στο πρόγραμμα ήταν να ξεκινήσουν και οι ακαδημίες τη Δευτέρα 13/09/21, όμως μια ανακοίνωση του Δήμου περί κλεισίματος του Σταδίου λόγω σποράς, ανέτρεψε αυτό το σχεδιασμό και η έναρξη των ακαδημιών μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20/09/21.

 

Πληροφορίες για αγωνιστική:  Φραγκούλη Χρύσα 6937350765

Ίκαρος Ζακυνθινός  6947270565

 

Πληροφορίες για ακαδημίες: Νικολέτα Κονδυλάτου 6975756247

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *