Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΑΔΑΣ

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες της Λευκάδας, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και έδωσαν τη δύσκολη μάχη τους κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.

 

Είσαστε πραγματικά άξιοι και άξιες επαίνων!

 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σηματοδοτεί για εσάς τους επιτυχόντες, την έναρξη ενός νέου, δημιουργικού και ξεχωριστού κεφαλαίου στη ζωή σας. Αυτό της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, που συνιστά ένα σπουδαίο εφόδιο για την μετέπειτα εξέλιξή σας.

 

Όμως, εξίσου άξιοι συγχαρητηρίων είστε και όσοι δεν καταφέρατε την εισαγωγή σας σε κάποια Πανεπιστημιακή σχολή ή στη σχολή της επιλογής σας. Θέλω να σας πω να μην απογοητεύεστε, το μέλλον σας ανήκει και είμαι βέβαιος για την επαγγελματική σας καταξίωση και την κοινωνική σας αναγνώριση. Η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις ανοίγει μια σημαντική προοπτική, αλλά δεν είναι η μοναδική σας ευκαιρία. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, η ζωή είναι μπροστά σας και πρέπει να συνεχίσετε να κυνηγάτε τους στόχους σας με επιμονή και πίστη στις δυνατότητές σας.

 

Καλή επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας σας πορείας και εύχομαι από καρδιάς να ‘χτίσετε’ το μέλλον που ονειρεύεστε.».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *