Ο βουλευτής συγχαίρει τους επιτυχόντες

Ο βουλευτής συγχαίρει τους επιτυχόντες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 27 Αυγούστου 2021

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν, φέτος μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες, την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

 

Επίσης, θέλω να συγχαρώ και τα παιδιά που, μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού, το οποίο για φέτος εφαρμόζεται για πρώτη φορά, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ).

 

Έδωσαν αγώνα και πέτυχαν σε αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, μια διαδικασία που χρειάζεται πολύ διάβασμα αλλά και ψυχικό σθένος.

 

Τα προηγούμενα χρόνια, αφοσιώθηκαν στον στόχο τους, μελέτησαν σκληρά, θυσίασαν προσωπικό χρόνο. Ιδιαίτερα όμως τον τελευταίο χρόνο, μέσα στην πρωτοφανή συγκυρία της πανδημίας, που τους κράτησε μακριά από το σχολείο και τους καθηγητές, τους καθοδηγητές τους, χρειάστηκε παραπάνω προσπάθεια για να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σήμερα ανταμείφθηκαν.

 

Μαζί με τα παιδιά, αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που έδωσαν απλόχερα, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

 

Στα παιδιά που δεν πέτυχαν το στόχο τους, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε οτιδήποτε επιδιώξουν, και να θυμούνται ότι η ζωή είναι μπροστά τους, φέρνοντας ευκαιρίες κι ανοίγοντας δρόμους.

 

Καλή αρχή!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *