Η ΠΦΠΟ καταγγέλλει την επίθεση Ζουριδάκη στην πρόεδρο

Η ΠΦΠΟ καταγγέλλει την επίθεση Ζουριδάκη στην πρόεδρο

Γίναμε πανελλαδικά ρεζίλι, για την επίθεση Ζουριδάκη στην πρόεδρο της Φιλοζωϊκής Εταιρείας Λευκάδας κα Αλίκη Μακρυγιώργου!

***

Ενώπιον μαρτύρων, την Τρίτη 17 Αυγούστου, στον χώρο του δημοτικού κτηνιατρείου, όπου γίνονταν στειρώσεις αδέσποτων ζώων, ο αντιδήμαρχος επιτέθηκε βάναυσα στην κ. Μακρυγιώργου τόσο φραστικά όσο και σωματικά, με αιτία την δικαιολογημένη κριτική του σωματείου της Λευκάδας στη δημοτική αρχή, σχετικά με τον χώρο του δημοτικού κτηνιατρείου και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

 Δεν είναι δυνατόν αντιδήμαρχος να μην μπορεί να ακούσει κριτική, να μην μπορεί κάνει διάλογο και να επιτίθεται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο, προκαλώντας μάλιστα και σωματικές βλάβες στην κ. Μακρυγιώργου, σύμφωνα με βεβαίωση από το νοσοκομείο.

 Ο κ. Ζουριδάκης με σχετικό δημοσίευμα επιβεβαίωσε το περιστατικό, προβάλλοντας όμως ανυπόστατες δικαιολογίες, που σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να γίνουν δεκτές, αφού εκτός του ότι είναι ψευδείς, δεν υπάρχει δικαιολογία για την βάναυση επίθεση ενός άνδρα κατά μίας γυναίκας.

Στο πλευρό της κ. Μακρυγιώργου στέκεται όλη η φιλοζωική κοινότητα της χώρας και ζητά από τον δήμαρχο κ. Καλό να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει την βία εναντίον της αλλά και την  αντικατάστασή του στην πενταμελή επιτροπή για τα αδέσποτα, καθώς το γεγονός ότι τον απάλλαξε από την ευθύνη του δημοτικού Κτηνιατρείου δεν αρκεί.

Η εργασία που προσφέρουν οι εθελοντές είναι πολύτιμη για τα ζώα και την κοινωνία, γι’ αυτό δικαιούνται τον σεβασμό όλων. Αντί γι’ αυτό όμως η κ. Μακρυγιώργου δέχθηκε την άνανδρη επίθεση, μετά από αυτό δικαιούται ένα δημόσιο συγνώμη από τη Δημοτική Αρχή και από τον κ. Ζουριδάκη προσωπικά.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *