Παραίτηση Ζουριδάκη από το Δημοτικό Κτηνιατρείο

Παραίτηση Ζουριδάκη από το Δημοτικό Κτηνιατρείο

Μετά το ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στις 17 Αυγούστου στο χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου και ενώ εκκρεμεί η δικαστική διαδικασία από την δικαιοσύνη στην οποία έχω πλήρη εμπιστοσύνη κι όπου θα λάμψει η αλήθεια, αναλαμβάνοντας την θεσμική και προσωπική ευθύνη για το γεγονός, υπέβαλα στο Δήμαρχο Λευκάδος στις 19/8/21 το πρωί, την παραίτηση μου από τα καθήκοντά μου στο Δημοτικό Κτηνιατρείο.

Λευκάδα 20/08/2021

Ευτύχιος Ζουριδάκης
Αντιδήμαρχος Λευκάδας

========================================

ΠΡΟΣ: κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κύριε δήμαρχε,

με απόφαση σας με ορίσατε αντιδήμαρχο του δήμου μας, μεταβιβάζοντας μεταξύ άλλων και την ευθύνη της μέριμνας για το δημοτικό κτηνιατρείο.

Αντικείμενο που απαιτεί από τον εκάστοτε υπεύθυνο να αφιερώσει πολύ χρόνο, που πραγματικά με απασχόλησε ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρω συνεργαζόμενος με σχετικούς συλλόγους, εμπλεκόμενους φορείς, ιδιώτες χορηγούς, την υπηρεσία μας και εθελοντές, να φέρω εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Η μεταφορά του κτηνιατρείου στο νέο του χώρο, τα προγράμματα στειρώσεων, οι προσφορές ζωοτροφών, η ανάπτυξη δικτύου ταϊστρών σε διάφορα σημεία, η έγκριση καταφυγίου αδέσποτων ζώων καθώς και η αδιάλειπτη υποστήριξη δράσεων για τα αδέσποτα είναι κάποιες από τις προσπάθειες που έκανα στην θητεία μου και για αυτό ευχαριστώ όλες και όλους που συνέδραμαν.

Κύριε δήμαρχε λόγω του συμβάντος της 17 Αυγούστου που έλαβε χώρα στο χώρο του κτηνιατρείου και ενώ εκκρεμούν πλέον δικαστικές προσφυγές, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε από τα καθήκοντά μου αναφορικά με την συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Παρακαλώ την παραίτηση μου να την κάνετε αποδεκτή γνωρίζοντας ότι υπεύθυνα και με την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσω στα υπόλοιπα καθήκοντα που μου έχετε μεταβιβάσει με την απόφαση σας.

Λευκάδα 18.08.2021

Ευτύχιος Ζουριδάκης
Αντιδήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *