Απαλλάσσεται ο Εμ. Ζουριδάκης από το Δημοτικό Κτηνιατρείο

Απαλλάσσεται ο Εμ. Ζουριδάκης από το Δημοτικό Κτηνιατρείο

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Λευκάδας απαλλάσσει τον Αντιδήμαρχο κ. Ευτύχιο Ζουριδάκη από την ευθύνη  μέριμνας για την λειτουργία του Δημοτικού Κτηνιατρείου, μετά από το από 19-08-2021 έγγραφο του Αντιδημάρχου κ. Ευτύχιου Ζουριδάκη με το οποίο ζητά την απαλλαγή του από την αρμοδιότητα.

***

Ως γνωστόν και σύμφωνα με αναφορά του κ. Δρακονταειδή στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος καταγγέλθηκε από το Δ.Σ. του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας για φραστική και σωματική επίθεση στην πρόεδρό του κα Αλίκη Μακρυγιώργου.

Η συγκεκριμένη καταγγελία έχει ως εξής:

“Είμαστε σοκαρισμένοι από την φραστική και την σωματική επίθεση που υπέστη η πρόεδρος του Σωματείου μας προχθές Τρίτη 17/8, στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου, κατά την διάρκεια στειρώσεων και ενώπιον μαρτύρων, από τον αντιδήμαρχο κο Ε. Ζουριδάκη.

Θεωρούμε ότι η επίθεση του αντιδημάρχου κου Ζουριδάκη κατά της πρόσφατα επανεκλεγείσας προέδρου μας, είναι επίθεση εναντίον όλων μας.

Η κριτική που ασκούμε στον Δήμο μέσω δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ και ΜΚΔ και επιστολών πρωτοκολλημένων ακολουθεί το σκοπό του σωματείου στο να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα του νησιού μας και να αφυπνίσει τις αρχές, όπως δεσμευόμαστε από το καταστατικό μας.Καλούμε τον Δήμαρχο κο Χαράλαμπο Καλό να λάβει θέση το συντομότερο και ευχόμαστε στην κα Αλίκη Μακρυγιώργου καλή ανάρρωση.

Το ΔΣ του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *