Εργ. Κέντρο: Συνεχίζεται η συλλογή ειδών για τους πυρόπληκτους

Εργ. Κέντρο: Συνεχίζεται η συλλογή ειδών για τους πυρόπληκτους

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΤΜΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ: Γ. ΜΕΣΣΗΝΗ 7, ΛΕΥΚΑΔΑ. ΤΗΛ – FAX: 2645022466, email: ergatlef@otenet.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

            Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους μέχρι και την Τετάρτη 18 Αυγούστου 10:30 πμ – 1:30 μμ. και 4:30 μμ – 8:00 μμ. Με νεότερη ανακοίνωση θα προσδιοριστεί η συνέχεια της αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους. Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά κτλ.

 

Τα είδη που συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας, θα σταλούν στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, όπου με ευθύνη της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, θα οργανωθεί η διανομή μέσω των Σωματείων Εργαζομένων στις πυρόπληκτες περιοχές.

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας- Βόνιτσας ευχαριστεί όλους όσους, μέχρι στιγμής, έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους. Σημαντική ήταν η ανταπόκριση τόσο των Σωματείων όσο και των απλών εργαζομένων της περιοχής, ιδιαίτερα της νεολαίας.

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βόνιτσας με την συμβολική του αυτή πρωτοβουλία, ανέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η αλληλεγγύη αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα του ταξικού κινήματος, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις πολιτικές που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή της ΝΔ, που μαυρίζουν τις ζωές μας.

 

Η αυταπάρνηση και ο ηρωισμός που έδειξε ο λαός μας με τις πρωτοβουλίες του, για την αντιμετώπιση της κατάστασης στα πύρινα μέτωπα, πρέπει να αξιοποιηθεί στη δράση μας παραπέρα. Κανένα συγχωροχάρτι στις εγκληματικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής, που αφήνει τα δάση απροστάτευτα, τον λαό να καίγεται το καλοκαίρι, να πνίγεται τον χειμώνα και να μένει στο έλεος μετά από σεισμούς.

 

Απαιτούμε:

  • Να καταγραφούν άμεσα και να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές, να αποζημιωθούν στο 100% οι πυρόπληκτοι σε όλες τις περιοχές.
  • Να στηριχτεί το εισόδημά τους.
  • Να γίνουν αντιπλημμυρικά- αντιπυρικά έργα αντισεισμικής θωράκισης σε όλη τη χώρα.
  • Να παρθούν μέτρα πρόληψης και διαχείρισης των δασών, καμιά επιχειρηματική δράση στα καμένα.

 

Ο λαός έδειξε, ότι όταν πάρει την υπόθεση στα χέρια του, έχει τη δύναμη να κάνει βήματα μπροστά για την υπεράσπιση και την καλυτέρευση της ζωής του.

16-8-21

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *