Ο κ. Θ. Σολδάτος απαντά στον κ. Κ. Δρακονταειδή

Ο Θ. Σολδάτος απαντά στον Κ. Δρακονταειδή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

      “ÁΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ”

16.07.2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο κ. Δρακονταειδής ψευδόμενος, καταλογίζει στη δημοτική μας παράταξη άρνηση να συζητήσουμε το ζήτημα της υδροδότησης κατά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Θυμήθηκε και αξίωσε μόλις προχθές σχετική συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, σε μια υπερφορτωμένη ατζέντα συζήτησης ενός συμβουλίου που τελείωσε στις 5 το πρωί της επομένης από την έναρξή του, με (περίπου) συμπληρωματική λόγω αναγκαιότητας συνεδρίαση σήμερα.

Αποκρύπτει ότι η πρότασή μας ήταν να συζητηθεί εντός του προσεχούς δεκαημέρου ως 1ο θέμα συζήτησης σε συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου.

Συγχέει το ρόλο ενός πολιτικού στην ουσία οργάνου όπως το Δημοτικό Συμβούλιο, με τα καθήκοντα των δημοτικών υπηρεσιών και των υπηρεσιακών μας παραγόντων.

Να είναι βέβαιος ότι στη συζήτηση το θέμα θα ξαναμπεί εκ μέρους μας στη διάσταση που τέθηκε πριν ένα χρόνο, απότοκη διαπίστωση της οποίας (συζητήσεως) ήταν η αδυναμία και ανεπάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής να διαχειριστεί και να δημιουργήσει προϋποθέσεις επιλύσεως του καυτού αυτού ζητήματος για το μέλλον.

 

Για την “Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ”

 

Θοδωρής Σολδάτος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *