Η Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου

Η Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου

Σήμερα 11/7 πραγματοποιήθηκε άλλη μια ανοιχτή συνέλευση των κατοίκων που συμμετέχουν στη πρωτοβουλία για τη διάσωση της περιοχής του Κάστρου. Έπειτα από μια εποικοδομητική κουβέντα οι κάτοικοι αποφάσισαν τις εξής δράσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα :
1.Παρέμβαση και ενημέρωση της κατάστασης στο Νυδρί με τραπεζάκι της πρωτοβουλίας, κείμενο και πανό. Η μέρα και η ώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς.
2.Ανοιχτη συνέλευση την επόμενη Κυριακή 18/7 και ώρα 11:00 στα Πευκάκια ,λίγο πριν το κτίριο του ΤΑΟΛ και παρέμβαση στη παραλία μετά το πέρας της διαδικασίας.
Επίσης συζητήθηκε η ιδέα για το Πάρτυ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σχετικά με τη διοργάνωση του καθώς και η ανάγκη για δημόσια εκδήλωση – συζήτηση σε κάποια από τις πλατείες της πόλης μας τον Αύγουστο, αρχές Σεπτεμβρίου. Τέλος ,για ακόμη μια φορά έγινε αναφορά στον τρόπο λειτουργίας της πρωτοβουλίας μας και πως ο κάθε πολίτης είναι ευπρόσδεκτος/η στις αμεσοδημοκρατικές μας διαδικασίες όχι μόνο να παρακολουθήσει αλλά και να συμβάλει με το πνεύμα και το σώμα. Από κει και πέρα η πρωτοβουλία είναι διαθέσιμη για κάθε είδους συνεργασίας η οποία θα λειτουργήσει προωθητικά στο αίτημα μας για σεβασμό στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής του κάστρου αλλά και για τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της.
Για την όμορφη παραλία του κάστρου.
Είμαστε σύμμαχοι της με την αγάπη μας.
Δεν θα την αφήσουμε να χαθεί.
Όλοι μαζί μπορούμε Λευκαδίτες και φίλοι του νησιού.
Πρωτοβουλία για τη διάσωση της περιοχής του κάστρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *