Ολανδοί προσκεκλημένοι για την τουριστική προβολή της Λευκάδας

Ολανδοί προσκεκλημένοι για την τουριστική προβολή της Λευκάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Ολλανδοί Influencers, Bloggers, Instagrammers και το κανάλι ARTE TV προσκεκλημένοι μας για την τουριστική προβολή της Λευκάδας!»

 

Μία ακόμα ενέργεια δυναμικής τουριστικής προβολή της Λευκάδας και των νησιών της στην τουριστική αγορά των Κάτω ΧωρώνΒέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο (BeNeLux) – αλλά και της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Αυστρίας, πραγματοποιεί από αύριο η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

 

Για το διάστημα από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2021, φιλοξενούνται στη Λευκάδα πέντε (5) σημαντικές διαμορφώτριες κοινής γνώμης (influencers) από την Ολλανδία, οι οποίες θα ταξιδέψουν στο νησί, θα συλλέξουν υλικό και θα δημοσιεύσουν φωτογραφίες και άρθρα για την Λευκάδα ως “ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό”, στις ιστοσελίδες, τα social media και τα blogs που εκπροσωπούν.

 

Μαζί τους και η υπεύθυνη επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών όπου θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει την ξεχωριστή εμπειρία της Λευκάδας.

 

«Με την δράση αυτή στοχεύουμε να προβάλουμε τον προορισμό ‘Λευκάδα ως ‘ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό’, με μοναδικές εμπειρίες και ομορφιές. Δεν επιλέξαμε τις κλασσικές ενέργειες τουριστικής προβολής και η διοργάνωση του fam trip για influencers μας επιτρέπει να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Λευκάδας και των νησιών μας, με τρόπο δυναμικό και σε ένα διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται η κάθε influencer. Η Περιφέρεια για άλλη μια φορά, δηλώνει ‘παρών’ και ενισχύει την εξωστρέφεια της Λευκάδας σε άκρως ενδιαφέρουσες τουριστικά ευρωπαϊκές αγορές. Οραματιζόμαστε την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού και τη διεύρυνση της τουριστικής αγοράς σε χώρες που δεν προσεγγίζαμε ιδιαίτερα τα προηγούμενα έτη» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και συμπλήρωσε:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών για την άψογη συνεργασία και, ιδίως, την Διευθύντρια του Γραφείου κ. Ελένη Σκαρβέλη, με την οποία έχουμε δρομολογήσει σειρά δράσεων και είναι καθοριστική η βοήθειά της στη σύγχρονη και αποτελεσματική καμπάνια που θέλουμε να επιτύχουμε.

 

Τέλος, να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες του τουρισμού της Λευκάδας για την ουσιαστική συμβολή τους, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την αξία της δράσης αυτής».

 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν από τον τηλεοπτικό σταθμό ARTE TV (www.arte.tv) γυρίσματα ντοκιμαντέρ με θέμα το «Instagram», όπου οι Ολλανδές Instagrammers θα μιλήσουν για την εμπειρία τους με αυτό το κοινωνικό μέσο και το ταξίδι τους στη Λευκάδα. Το ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί το Φθινόπωρο του 2021, σε Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία.

 

Η αποστολή των Ολλανδών influencers στη Λευκάδα αποτελείται από τις:

  1. Laura Brijde: Lifestyle και ταξιδιωτική Blogger και Youtuber, που διαχειρίζεται την πλατφόρμα www.laurabrijde.com που απευθύνεται σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα ταξίδια, τη γαστρονομία και τη φωτογραφία. Η πετυχημένη influencer έχει 34.300 εγγραφές στο YouTube και 82.600 ακολούθους στο Instagram.
  2. Kimber Kox: Ταξιδιωτική Blogger που εκπροσωπεί την ιστοσελίδα www.reisgenie.nl με 45.000 επισκέπτες. Επικεντρώνεται σε προορισμούς εντός Ευρώπης, ανακαλύπτει άγνωστους προορισμούς και απευθύνεται σε κοινό ταξιδεύει συχνά.
  3. Bianca Kramer: Ταξιδιωτική Blogger που διαχειρίζεται την πλατφόρμα www.foodtravelphotography.com με 35.000 επισκέπτες. Απευθύνεται σε κοινό που ενδιαφέρεται για την γαστρονομία και τη φύση.
  4. Lara Hermse: Ταξιδιωτική Blogger που εκπροσωπεί την ιστοσελίδα www.travelgirls.nl και έχει 9.600 ακόλουθους στο Instagram. Δημοσιεύει ποιοτικές φωτογραφίες, απευθύνεται σε νέο κοινό που ανταποκρίνεται στο προφίλ που θα επέλεγαν τη Λευκάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό.
  5. Naomi van Hagen: Ταξιδιωτική blogger που εκπροσωπεί την ιστοσελίδα travander.nl με 8.000 επισκέπτες. Είναι πιστή ακόλουθος της Ελλάδας προβάλλοντας συνεχώς υλικό για ελληνικούς προορισμούς και ειδικεύεται στα ταξίδια με συνδυασμό όμορφες παραλίες και περιπέτεια.
  6. Loren Grim: Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *