Δωρεάν σεμινάριο για τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Δωρεάν σεμινάριο για τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Το Επιμελητήριο Λευκάδας, έπειτα από τη μεγάλη συμμετοχή του 1ου σεμιναρίου αναφορικά με τη νέα ΚΥΑ για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου προκειμένου τα μέλη του να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα και να προετοιμαστούν σωστά για το άνοιγμα της φετινής σεζόν.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουνίου  2021, 12.00μ.μ.-14.00μ.μ.  μέσω της πλατφόρμας Webexπου διαθέτει το Επιμελητήριο Λευκάδας,  στον εξής σύνδεσμο:

ΝΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 2021
https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=mb4c7f5489c992b4396c73c43e66afb93

Meeting number: 163 857 0435
Password: xvEm2ABBn55

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή διευθυντή του καταλύματος:

  • από 1 έως 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά κατάλυμα
  • άνω των 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2021 πρέπει να γίνει έως 15.06.2021 από συνεργαζόμενους φορείς (όπως είναι το Επιμελητήριο Λευκάδας).

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως στο όνομα και το email να βάλετε τα πραγματικά στοιχεία για την έγκυρη έκδοσή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *