Καταγγελία της “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ”

Καταγγελία της “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ”
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Λευκάδα, 29/5/2021
Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα από τα μεγαλύτερα πραξικοπήματα στην ιστορία των μαζικών φορέων του νησιού μας. Η διοίκηση του ΤΑΟΛ, έχοντας δυστυχώς την πλήρη κάλυψη όλων των κομματικών σχηματισμών του νησιού, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελέγξει την αυριανή, έτσι κι αλλιώς από κάθε άποψη παράνομη, γενική συνέλευση του ΤΑΟΛ προκειμένου να πάρει απόφαση για το ξεπούλημα του οινοποιείου στο Kάστρο.
Αποκλείει από την αυριανή συνέλευση με τηλεδιάσκεψη, όλο το Σύβρο, εντελώς παράνομα και αντικαταστατικά.
Στόχος της να παρθεί απόφαση με κάθε τρόπο, με κάθε τίμημα, ακόμη κι αν είναι εμφανώς παράνομη. Γι αυτό το λόγο προχωρεί σε παράνομες μαζικές διαγραφές μελών και ταυτόχρονα προχωρεί σε παράνομες εγγραφές και βαφτίζει μέλη του ΤΑΟΛ, όποιους θέλει χωρίς να υπάρχει καμία προϋπόθεση. Δεν παραδίδει το μητρώο μελών στους συνεταίρους με αποτέλεσμα κανείς, εκτός από την πλειοψηφία του Δ.Σ., να μην ξέρει ποιοι τελικά μπορούν να μπουν στην γεν. συνέλευση. Σέρνει για τρίτη φορά τους συνεταίρους σε ..”τηλεδιάσκεψη” χωρίς έστω και τυπικά να έχει εξασφαλίσει την τεχνική κάλυψή της και βοήθεια σ όσους αδυνατούν να μπουν στο σύστημα… και στο αποκορύφωμα, δεν δίνει κωδικούς εισόδου σε όποιον επιθυμεί με διάφορα προσχήματα.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΊΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ,ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΎΣΗ ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΊΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Ζητάμε απ’ όλους τους φορείς της Λευκάδας να πάρουν θέση!! Να καταδικάσουν το πραξικόπημα!! Να καταδικάσουν τις μεθοδεύσεις και να σταθούν στο πλευρό των αγροτών. ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΎΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑ ΖΏΣΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΎΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *