Η ΠΕ Λευκάδας και ο Ionian Society στο πλευρό του 5χρ. Άγγελου

Η ΠΕ Λευκάδας και ο Ionian Society στο πλευρό του 5χρ. Άγγελου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2021

Δελτίο Τύπου

Η Π.Ε. Λευκάδας και ο σύλλογος Ionian Society In London στο πλευρό του 5χρονου Άγγελου Ρεκατσίνα

Η ΠΕ Λευκάδας και ο Ionian Society στο πλευρό του 5χρ. Άγγελου

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και ο σύλλογος Ionian Society In London ένωσαν τις δυνάμεις του για τον μικρό Άγγελο Ρεκατσίνα, που διαγνώσθηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο, συνεισφέροντας οικονομικά στην προσπάθεια του.

 

«Ο Άγγελος, αν και μόλις 5 χρονών, καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή του, και μας χρειάζεται όλους στο πλάι του. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, η οποία μας έφερε σε επαφή με την φιλανθρωπική οργάνωση των Επτανησίων στο Λονδίνο, ώστε να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του Δημοσίου και να μπορέσει, άμεσα, να ενισχυθεί οικονομικά η προσπάθεια του μικρού Άγγελου. Επίσης, ευχαριστώ θερμά το σύλλογο “Ionian Society In London” για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και τη γενναιόδωρη προσφορά του. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο Άγγελος να βγει νικητής» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Εκ μέρους του Ionian Society In London το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με θλίψη ενημερωθήκαμε από τον κο Ανδρέα Κτενά, Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, για την διάγνωση του μικρού Άγγελου Ρεκατσίνα, ο οποίος χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση. Ο Ionian Society of London, ένας από τους πιο παλιούς Ελληνικούς συλλόγους του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρει ένα μικρό ποσό για να υποστηρίξει οικονομικά τους γονείς του στον αγώνα που δίνουν και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και μια καλή ζωή.».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *