170 Χαμόγελα μετά το ραντεβού στο Διοικητήριο για ράπιντ τεστ

170 Χαμόγελα μετά το ραντεβού στο Διοικητήριο για ράπιντ τεστ

Όλα τα τεστ προέκυψαν αρνητικά!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: 170 ‘χαμόγελα’ μετά το 3ο «Ραντεβού στο Διοικητήριο» – Όλα τα ράπιντ τεστ αρνητικά!

 

Εξαιρετική ήταν η ανταπόκριση των Λευκαδιτών και στο 3ο «Ραντεβού στο Διοικητήριο», αφού 170 πολίτες προσήλθαν σήμερα (20/5/2021) το πρωί, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ., μπροστά από το Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, για δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid test).

 

Όπως και στα προηγούμενα «Ραντεβού», και αυτή τη φορά ήταν όλα τα τεστ αρνητικά.

170 Χαμόγελα μετά το ραντεβού στο Διοικητήριο για ράπιντ τεστ

«Παράλληλα με την Επιχείρηση ‘Γαλάζια Ελευθερία’ που είναι σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Π.Ε. Λευκάδας συνεχίζουμε ακατάπαυστα τις προσπάθειές μας για περιορισμό της διασποράς του ιού.

 

Οι συχνές δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες είναι ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα μας, ώστε τα νησιά μας –η Λευκάδα, το Μεγανήσι, ο Κάλαμος και ο Καστός – να είναι απόλυτα θωρακισμένα απέναντι στον κορωνοϊό, και έτοιμα να υποδεχθούν την τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι με απόλυτη ασφάλεια» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο οποίος υποβλήθηκε και ο ίδιος σε ράπιντ τεστ.

170 Χαμόγελα μετά το ραντεβού στο Διοικητήριο για ράπιντ τεστ

Το «Ραντεβού στο Διοικητήριο» για ράπιντ τεστ διοργανώθηκε από τη Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 

Οι ειδικές Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟμΥ) δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο πρόληψης της Δημόσιας Υγείας λόγω έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, και είναι έργο ΕΣΠΑ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *