Πρεμιέρα στα Εθνικά Πρωταθλήματα για τον Γυμναστικό Σύλλογο

Πρεμιέρα στα Εθνικά Πρωταθλήματα για τον Γυμναστικό Σύλλογο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την Τετάρτη και Πέμπτη 5&6/5/2021 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» πραγματοποιήθηκε υπό την άριστη διοργάνωση  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών του ομίλου μας. Οι αγώνες απευθύνονταν σε σωματεία από Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με τρεις αθλητές και τέσσερις αθλήτριες σε δέκα διαφορετικά αγωνίσματα, πετυχαίνοντας καλές θέσεις στην κατάταξη, αλλά όχι σπουδαίες επιδόσεις. Τα αποτελέσματα της έλλειψης αγώνων λόγω πανδημίας ήταν εμφανή σε αυτό τον πρώτο αγώνα, αφού σε κανονικές συνθήκες τα παιδιά ως τώρα θα είχαν λάβει μέρος σε πολλές ημερίδες και αγώνες προετοιμασίας και θα παρουσιάζονταν πολύ πιο έτοιμα και εντός ρυθμού.. Ας δούμε αναλυτικά τι κατάφεραν:

  • Η Γεωργιάννα Ιωακειμίδη κατέλαβε την 1η θέση στο ύψος Γυναικών, σταματώντας στο 1,61μ, αφού αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στη φορά.
  • Η Στέλλα Κατωπόδη και η Δανάη Χριστίνα Μεσσήνη κατέλαβαν τη 2η θέση στα 1500μ και 800μ με χρόνους 5’20’’55 και 2’39’’37 αντίστοιχα.
  • 2η θέση σε Δισκοβολία και Σφαιροβολία για το Δημήτρη Κουτουρίνη με βολές στα 29,60μ και 8,87μ.
  • Επίσης 2η θέση κατέλαβε και ο Τηλέμαχος Μεσσήνης στον Ακοντισμό με 30,30μ.
  • 4η θέση στο Μήκος σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ κατέλαβε ο δεκαθλητής Κων/νος Φυτόπουλος με άλμα στα 6,36μ. Στα 100μ Ανδρών με χρόνο 12’’32 κατέλαβε την 14η θέση.
  • Ευχάριστη έκπληξη η παλιά μας αθλήτρια του μήκους, Νεφέλη Φίλιππα που επανήλθε στους αγώνες μετά από σχεδόν 5 χρόνια αποχής και δεδομένων των συνθηκών τα πήγε αρκετά καλά σε 100μ και Μήκος καταλαμβάνοντας και στα δύο την 6η θέση με χρόνο 13’’84 και άλμα στα 4,89μ.

Πρεμιέρα στα Εθνικά Πρωταθλήματα για τον Γυμναστικό Σύλλογο

Πρεμιέρα στα Εθνικά Πρωταθλήματα για τον Γυμναστικό ΣύλλογοΠρεμιέρα στα Εθνικά Πρωταθλήματα για τον Γυμναστικό Σύλλογο

Επόμενος αγώνας για τους αθλητές και αθλήτριές μας, θα είναι το Σάββατο 15/05/2021 ξανά στο  Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες», με πολυπληθή συμμετοχή, όπου θα διεξαχθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *