Νέο ράπιντ τεστ δωρεάν στην ΠΕ Ενότητα – στο Διοικητήριο

Νέο ράπιντ τεστ στην ΠΕ Ενότητα – στο Διοικητήριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου

Στο Διοικητήριο το νέο «Ραντεβού» για δωρεάν ράπιντ τεστ, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 – Οργάνωση Π.Ε. Λευκάδας, Νοσοκομείο Λευκάδας και ΕΟΔΥ

 

Μετά το «ραντεβού» στην Πλωτή Γέφυρα, η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) δίνουν νέο «ραντεβού», στο Διοικητήριο Λευκάδας αυτή τη φορά.

 

Το πρωί της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021, από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στην Κεντρική Είσοδο του Διοικητηρίου Π.Ε. Λευκάδας θα πραγματοποιηθούν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests), για τους πολίτες.

 

«Πλησιάζοντας προς το Πάσχα και το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν, εντείνουμε τις προσπάθειές μας για αποτελεσματική ιχνηλάτηση της διασποράς της νόσου, ώστε να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Αυτή τη φορά, τα δωρεάν τεστ θα γίνονται σους πολίτες που θα προσέρχονται πεζοί. Την Παρασκευή λοιπόν δίνουμε “Ραντεβού στο Διοικητήριο” για να προστατεύσουμε την υγεία μας και το νησί μας.» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Οδηγίες – Επισημάνσεις

  • Στo test μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 10 ετών.
  • Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ.
  • Να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα.
  • Θα σας ζητηθεί να δώσετε κινητό τηλέφωνο για την αποστολή του αποτελέσματος.
  • Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση, αν δεν μετακινήστε για λόγους εργασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *