Άνοιξαν 740 προσλήψεις στην Αυτοδιοίκηση – οι 10 στην Λευκάδα

Άνοιξαν 740 προσλήψεις στην Αυτοδιοίκηση – οι 10 στην Λευκάδα

Στην έγκριση σύναψης 740 προσλήψεων με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) σε Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προχώρησε ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, με τέσσερις Αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν την 5η Απριλίου και αφορούν 159, 207, 53 και 321 προσλήψεις αντιστοίχως.

Ο AIRETOS.GR παρουσιάζει τους Δήμους, τον αριθμό συμβασιούχων που θα προσληφθούν ανά Δήμο, καθώς και τα έγγραφα των Υπουργικών Αποφάσεων για περισσότερες λεπτομέρειες.

Διευκρινίζουμε ότι στο εξής, αφού πλέον άναψε το “πράσινο φως” από το Υπουργείο, η δρομολόγηση των διαδικασιών (π.χ. Προσκλήσεις, προθεσμίες Αιτήσεων κλπ) περνά στους Δήμους / Νομικά Πρόσωπα Δήμων, που αναφέρονται στους Πίνακες που ακολουθούν.

Σύμφωνα με την  Υπουργική Απόφαση 25885/2.4.2021

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 53 ατόμων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ για χρονικό διάστημα έως 8 ή ως 9 μήνες σε ΟΤΑ Α’ βαθμού για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου που καταβάλλουν οι ωφελούμενοι, σύμφωνα με τον Πίνακα που ακολουθεί:

ΝΟΜΟΣΟΤΑΦΟΡΕΑΣΕΓΚΡΙΣΗ

ΘΕΣΕΩΝ ΙΔΟΧ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚυκλάδωνΑμοργούΔημοτικό Λιμενικό Ταμείο2
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΦωκίδαςΔελφώνΔήμος10
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΚεφαλληνίαςΣάμηςΔήμος31
ΛευκάδοςΛευκάδαςΔημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας10
ΣΥΝΟΛΟ53

που σημαίνει πως για την Λευκάδα εγκρίθηκε η πρόσληψη 10 ατόμων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου) και για χρονικό διάστημα από 8 έως 9 μήνες.

Πηγή: airetos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *