Επίσκεψη Περιφερειακού Διοικητή Ι.Ν. στον Αντιπεριφερειάρχη

Επίσκεψη Περιφερειακού Διοικητή Ι.Ν. στον Αντιπεριφερειάρχη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής

 

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχος, Νίκος Ρουμελιώτης, επισκέφθηκε σήμερα (12/3/2021) το πρωί τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά.

Επίσκεψη Περιφερειακού Διοικητή Ι.Ν. στον Αντιπεριφερειάρχη

Ο Περιφερειακός Διοικητής, Νίκος Ρουμελιώτης, συνοδευόταν από τον, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λευκάδας, Πύραρχο, Αλέξανδρο Κουβακά, και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, Επιπυραγό, Νίκο Χαλκιά, και κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα Πολιτικής Προστασίας, ενώ και οι δυο πλευρές επαναβεβαίωσαν την εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών, αλλά και στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του Covid-19, και συμφώνησαν για τη συνέχισή της και τη διεύρυνσή της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας ευχήθηκε στον κ. Ρουμελιώτη καλή επιτυχία στα καθήκοντα του, τον ενημέρωσε για την επιλογή της Λευκάδας ως έδρας του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΚΕΠΠ) Ιονίων Νήσων, και τον διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες και η υλικοτεχνική υποδομή Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακή Ενότητας Λευκάδας, θα είναι πάντα στην διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίσκεψη Περιφερειακού Διοικητή Ι.Ν. στον Αντιπεριφερειάρχη

Από τη μεριά του ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής στα Ιόνια Νησιά ευχαρίστησε τον κ. Κτενά για τη διαρκή στήριξη και συνεργασία προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον διαβεβαίωσε πως ο εξαιρετικός συντονισμός που υπάρχει με την Π.Ε. Λευκάδας θα συνεχίσει και θα ενδυναμωθεί περαιτέρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *