Ημερήσιο Δελτίο Covid για τις σχολικές μονάδες

Ημερήσιο Δελτίο Covid για τις σχολικές μονάδες

Ημερήσιο Δελτίο Covid για τις σχολικές μονάδες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 4/3/2021

 

 

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Παρότι τα σχολεία λειτουργούν με τηλεκπαίδευση, κάνουμε έκκληση να συνεχιστεί κανονικά ο έλεγχος των εκπαιδευτικών, (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές), και των μαθητών όλων των βαθμίδων, ηλικίας 6 ετών και άνω.

Τονίζουμε ότι η διενέργεια των τεστ συμβάλλει στην αποτροπή του κινδύνου της διασποράς της νόσου.  Η Κινητή Ομάδα Υγείας ΚΟΜΥ, στο χώρο του ΚΑΠΗ, θα συνεχίσει την διενέργεια rapid test,  κατόπιν ηλεκτρονικού ραντεβού, και ελπίζουμε στη συνεχή προσέλευση των πολιτών, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ.

Σύμφωνα με τον Επόπτη ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ κ. Σαρανταένα, πολίτες που παρουσιάζουν έστω και ελαφριά συμπτώματα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και για λόγους ασφαλείας, να προσέρχονται στο νοσοκομείο για την διενέργεια των εξετάσεων και όχι στο χώρο του ΚΑΠΗ.

Τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν στη σχολική κοινότητα, χθες Τετάρτη 3/3/2021, ανήλθαν σε 77, από τα οποία βρέθηκε 1 θετικό, σε μαθητή, (βλέπε σχετική ανακοίνωση της Β/θμιας Εκπαίδευσης στις 3/3/21, στο http://dide.lef.sch.gr/5747 ).

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *