Παραβάσεις και πρόστιμα για τα μέτρα στα Ιόνια και στη Λευκάδα

Παραβάσεις και πρόστιμα για τα μέτρα στα Ιόνια και στη Λευκάδα

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο (6 και 07.02.2021) στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, την Κυριακή (07.02.2021) στη Ζάκυνθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος (καφέ – παντοπωλείου), διότι σέρβιρε ποτά σε τρεις (3) καθήμενους πελάτες και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος. Επιπλέον, στους πελάτες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ, για παράβαση περιορισμού μετακίνησης.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, βεβαιώθηκαν (52) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (13) στη Ζάκυνθο, (14) στη Λευκάδα και (9) στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (24) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (6) στη Ζάκυνθο, (3) στην Κεφαλονιά και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *