Αποτελέσματα ελέγχων για τήρηση μέτρων κατά covid

Αποτελέσματα ελέγχων για τήρηση μέτρων κατά Covid

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθη ένα (1) άτομο στη Ζάκυνθο

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (22.01.2021), το μεσημέρι, συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί (3) καθήμενους πελάτες και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος. Σε κάθε πελάτη επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης.

Επιπλέον, χθες, βεβαιώθηκαν (23) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στη Λευκάδα, (3) στην Κεφαλονιά και (2) στη Ζάκυνθο για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, την ίδια ημέρα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (8) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (3) στη Ζάκυνθο και (1) στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *