Συγχαρητήρια Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων Νήσων

Ανακοίνωση Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ι. Νήσων

Αριθ. πρωτ. : 8/2020                                                                          Κέρκυρα, 30η Δεκεμβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας στη μάχη κατά των ναρκωτικών, η Ένωση μας συγχαίρει τους Αξιωματικούς και το λοιπό αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Κέρκυρας, για την σύλληψη αλλοδαπού διακινητή ναρκωτικών και την κατάσχεση 322 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της Κυριακής 27-12-2020, στην Κέρκυρα.

Ανακοίνωση Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ι. Νήσων

Ειδικότερα, ύστερα από  πολύμηνη και συντονισμένη στρατηγικά έρευνα για τον εντοπισμό οργανωμένων κυκλωμάτων μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε, σε παραλιακή περιοχή αλλοδαπός, που είχε στην κατοχή του και μετέφερε με σκοπό να αποκρύψει σε πυκνή βλάστηση, (72) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη.

Ανακοίνωση Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ι. Νήσων

Σημειώνεται εμφατικά, ότι παρότι στις Υπηρεσίες μας πλέον των παγίων υποχρεώσεών τους, προστέθηκαν και άλλες έκτακτες, όπως η τήρηση των μέτρων προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, το οποίο είναι μείζον θέμα και αποτελεί προτεραιότητά τους καθόσον η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί τη βασικότερη ελεγκτική Αρχή. Παράλληλα ανταποκρίνονται πλήρως στα ανατιθέμενα σε αυτές καθήκοντα που αφορούν στην κύρια αποστολή τους και αναλαμβάνονται από αυτές δράσεις τόσο για την πρόληψη – αποτροπή και καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και για παροχή απτών δειγμάτων αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνδέονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας αυτών.

Ανακοίνωση Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ι. Νήσων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.