Δελτίο Τύπου Μαχητικών τεχνών Λευκάδας “ΕΥΑΘΛΟΣ”

Δελτίο Τύπου Μαχητικών τεχνών Λευκάδας “ΕΥΑΘΛΟΣ”

 

 
Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί  θερμά τους αθλητές του που  όλο το διάστημα της καραντίνας συμμετείχαν  στα  διαδιτκυακά σεμινάρια που διοργάνωσε ο σύλλογος  με ζήλο διατηρώντας την φυσική τους κατάσταση αλλά και τους στόχους  που έχει πάντα ένας αθλητής.
Προσπαθήσαμε και διατηρήσαμε την κεντρική ιδέα του αθλητισμού , την υγεία πνευματική και σωματική είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω αξοιοποιώντας την φύση.
Παράλληλα θέταμε στόχους -διαγωνισμούς στους συμμετέχοντες όπως σε εναέριες τεχνικές , εκτέλεση τουλ και τεχνικών αυτοάμυνας και πολλά άλλα με σκοπό το ενδιφέρον των σεμιναρίωνμας και την φυσική μας κατάσταση εν μέσω καρατνίνας.
Ευχαριστούμε τους γονείς -μέλη του σωματείου για τη στήριξη αλλά το Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για τη στήριξη στο σύλλογο και τους αθλητές του και τους αθλητές για την υπομονή-επιμονή και την πίστη οτι μέσα από την προπόνηση-εξάσκηση θα επιτύχουμε όλους τους στόχους.
Το Δ.Σ σας εύχεται καλή χρονιά και καλή ξεκούραση μετά από ένα δύσκολο πραγματικά έτος και γρήγορη επιστροφή στον αθλητισμό.

 

 

Δελτίο Τύπου Μαχητικών τεχνών Λευκάδας “ΕΥΑΘΛΟΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *