Αναβαθμίζεται η Β. Κέρκυρα με συνεργασία ΠΙΝ-Δήμου

Αναβαθμίζεται η Β. Κέρκυρα με συνεργασία ΠΙΝ Δήμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αναβαθμίζεται η Βόρεια Κέρκυρα –

Συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δήμου

 

Την δρομολόγηση δυο σημαντικών έργων στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας σηματοδοτεί η υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου και το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Τεχνικών Έργων Εμμανουήλ Ορφανουδάκη, της Αντιδημάρχου Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Σπυριδούλας Κόκκαλη, του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Καλούδη και του Προέδρου της Κοινότητας Νυμφών Μάριου Κούστα.

 

Οι προγραμματικές αφορούν:

 

  1. Στην συντήρηση και αποκατάσταση δημοτικής οδού στη θέση Άγιος Σπυρίδωνας Περίθειας ΔΕ Θιναλίων προϋπολογισμού 100.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (δαπάνη που θα καλυφτεί από το Δήμο).

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Διευθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, η οποία είναι διευθύνουσα – επιβλέπουσα υπηρεσία και φορέας κατασκευής είναι η  Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας. Μετά την ολοκλήρωση του έργου η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας θα αναλάβει την συντήρηση του έργου και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

 

  1. Στην κατασκευή αίθουσας γυμναστικής και αποδυτηρίων στο δημοτικό γήπεδο Νυμφών Προϋπολογισμού 100.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, (δαπάνη που θα καλυφτεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων)

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Διευθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, η οποία είναι διευθύνουσα – επιβλέπουσα υπηρεσία και φορέας κατασκευής είναι η  Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας. Μετά την ολοκλήρωση του έργου ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας θα αανλάβει την συντήρηση του έργου και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

 

“Η συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας μέσα στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε αποτελεί ισχυρή ένδειξη αισιοδοξίας και προοπτικής για την βελτίωση της καθημερινότητας, των προσφερόμενων υπηρεσιών για τον πολίτη και την αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής” δήλωσε η Περιφερειάρχης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *