Καμπάνια προβολής των Ιόνιων Νησιών από την ΠΙΝ

Καμπάνια προβολής των Ιόνιων Νησιών από την ΠΙΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων:

 

Επιτυχημένη η καμπάνια προβολής στα social media και στα κινητά τηλέφωνα

 Καμπάνια προβολής των Ιόνιων Νησιών από την ΠΙΝ

 “Ιόνια… για όλες τις εποχές” είναι το μήνυμα της καμπάνιας που ξεκίνησε να επικοινωνεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων .

 

Με έναν έξυπνο και  πρωτότυπο τρόπο, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρίσκεται σε ετοιμότητα με ενεργητικές πρωτοβουλίες, να υποδεχθεί με ασφάλεια τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες θέτοντας σε εφαρμογή νέες μεθόδους ενημέρωσης. Αντιμετωπίζει με σχέδιο και αισιοδοξία την επισκεψιμότητα και την τουριστική περίοδο.

 

Προωθεί, μέσω κινητών τηλεφώνων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα Ιόνια Νησιά ξεκινώντας από την Ελλάδα ως έναν ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, και τις εποχές που προστατευόμαστε από τον covid-19 αλλά και όταν θα επιστρέψουμε στην πλήρη κανονικότητα.

 

Το διαφημιστικό μήνυμα εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα, στην πλατφόρμα του facebook (Facebook, Instagram) και σε όλα τα συνεργαζόμενα website τρίτων.

Καμπάνια προβολής των Ιόνιων Νησιών από την ΠΙΝ

Εναλλάσσονται οι εικόνες σε μια συλλογική παρουσίαση χαρακτηριστικών τοπίων, αναδεικνύοντας τα Ιόνια νησιά ως ένα σύνολο με ποιοτικά στοιχεία, αλλά και την ξεχωριστή ταυτότητα κάθε νησιού.

 

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, το μήνυμα έχει εμφανιστεί σε περίπου 1.300.000 μοναδικούς χρήστες του διαδικτύου και η αποδοχή του είναι εξαιρετική στις ηλικίες 18-24 ετών, ενώ έπονται οι ηλικίες 25-34 ετών, 35-44 ετών, 45-54 ετών, 55-64 ετών και ακολουθούν οι 65+. Με την ίδια κατανομή είναι ο θερμός εντυπωσιασμός των χρηστών αλλά και η διαδραστικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *