Απάντηση της Περιφερειάρχη σε δημοσίευμα

Απάντηση της Περιφερειάρχη σε δημοσίευμα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ο9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: “Όσοι φαντάζονται κόντρες

πλανώνται πλάνην οικτράν”

 

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, σε απάντηση δημοσιευματος περι κόντρας της με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο απαντά ότι πλανώνται όσοι υποστηρίζουν τέτοια σενάρια, ενώ θα απογοητευτούν όσοι τα εύχονται και τα καλλιεργούν.

 

“Ουσιαστική και επoικοδομητική είναι η συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής αλλά και η δική μου προσωπικά με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

 

Είμαστε και από τις δυο πλευρές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ταγμένοι να υπηρετήσουμε το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και την ανάπτυξη των νησιών μας με σύγχρονους όρους και να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο.

 

Είμαστε, λοιπόν, εταίροι και συνοδοιπόροι. Και στον δρόμο αυτό δεν χωρά τίποτε άλλο παρά ο αλληλοσεβασμός και η σύνεση.

 

Αντιλαμβάνομαι το ανθρώπινο παράπονο του Δημάρχου για το θέμα του Φορέα δημοπράτησης του εργοστασίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Κεφαλονιά, αλλά σε καμιά περίπτωση μια δημοπράτηση δεν μπορεί να σκιάσει την κοινή πορεία μας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών και του έργου, κύριος του οποίου θα είναι η Κεφαλονιά, οι Δήμοι και οι Δημότες τους, όπως και η Περιφέρειά μας.

 

Χρειαζόμαστε εγρήγορση, σύμπνοια και δύναμη για να πετύχουμε γρήγορα, όσα δεν έγιναν δεκαετίες πριν.

 

Ο Δήμαρχος με δική του επιλογή δεν συμμετείχε στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων και δεν είχε καταβάλλει το μετοχικό κεφάλαιο του Δήμου Αργοστολίου.

Είμαι σίγουρη ότι άμεσα θα ανταποκριθεί σε αυτή την υποχρέωσή του.

 

Την κοινή μας πορεία, λοιπόν, δεν υπάρχει χώρος για κόντρες και ολιγωρίες, παρά μόνο για δημιουργία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.