Κοπή επικινδύνων κλαδιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Κοπή επικινδύνων κλαδιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο
2020.12.08 @ Κοπές επικίνδυνων κλαδιών δένδρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο από την Π.Ε. Λευκάδας. #ΠΙΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Κοπές επικίνδυνων κλαδιών δένδρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

 

Ξεκίνησαν σήμερα (8/12/2020), από συνεργείο της Περιφερειακή Ενότητας Λευκάδας, εργασίες κατά μήκος του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, για το κλάδεμα δένδρων των οποίων τα κλαδιά εξέχουν πάνω από το οδόστρωμα και είναι επικίνδυνα για τη διέλευση πεζών και οχημάτων, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, που παρουσιάζονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Κοπή επικινδύνων κλαδιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

«Προσπαθούμε καθημερινά να κρατάμε το οδικό μας δίκτυο ασφαλές. Τα συνεργεία μας ελέγχουν συνεχώς το δίκτυο και επεμβαίνουν άμεσα όπου εντοπίζουν επικίνδυνα σημεία. Επίσης, άμεση είναι και η ανταπόκρισή μας στις υποδείξεις από την Τροχαία, την Πυροσβεστική και τους Τοπικούς Προέδρους για σημεία που χρήζουν παρέμβασης» αναφέρει σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Παρακαλούνται οι χρήστες (πεζοί και οδηγοί) του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, για όσο καιρό εξελίσσονται οι εργασίες και στα σημεία που εκτελούνται, να είναι προσεκτικοί, να συμμορφώνονται με τις σημάνσεις και να μην αναπτύσσουν ταχύτητα.

Κοπή επικινδύνων κλαδιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Δείτε το βίντεο από την κοπή κλαδιών στο Καλλιγόνι στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=NxNpeeiKovU&list=PL_2mPNUW8A74aXKrE3JSq3esi9sxGC4QV

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *