Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιόνια Νησιά (και στη Λευκάδα)

Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιόνια Νησιά (και στη Λευκάδα)

Φωτο αρχείου

***

Σύλληψη υπεύθυνης εταιρείας καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Κέρκυρα για τηλεοπτικό γύρισμα χωρίς άδεια…

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ).  Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (1/12), το μεσημέρι, συνελήφθη στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, γυναίκα, ως υπεύθυνη εταιρίας καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, διότι όπως διαπιστώθηκε πραγματοποιούνταν τηλεοπτικά γυρίσματα από συνεργείο της εταιρίας, χωρίς την απαιτούμενη άδεια και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 € στην ίδια και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας της εταιρίας, ενώ βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις στους συμμετέχοντες για μη χρήση μάσκας.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 12 στη Ζάκυνθο, 2 στη Λευκάδα και 8 στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 €.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 14 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 1 στη Ζάκυνθο, 4 στην Κεφαλονιά και 1 στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 €.

Τέλος, διαπιστώθηκαν 2 παραβάσεις σε επιβαίνοντες σε οχήματα στην Κέρκυρα με επιβολή διοικητικού προστίμου 150 € για κάθε περίπτωση.

Πηγή: enimerosi.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *