Η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών καταγγέλλει μεθόδευση

Η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών καταγγέλλει μεθόδευση

Η επιτροπή αγώνα των αγροτών Λευκάδας καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του ΤΑΟΛ να προχωρήσουν στην εκποίηση της περιουσίας του, χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες.

Αποκλείει τη συμμετοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών, οι οποίοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στην τηλεδιάσκεψη (ίντερνετ, υπολογιστή κλπ).

Θεωρούμε απαράδεκτη την Γ.Σ. με τηλεδιάσκεψη και ζητάμε την αναβολή της και την πραγματοποίησή της διά ζώσης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η πλειοψηφία των αγροτών, έχει συγκεκριμένη πρόταση με την οποί μηδενίζεται  το χρέος, την οποία δεν μπορούμε να την καταθέσουμε από τη στιγμή που ουσιαστικά αποκλείεται η συμμετοχή μας στη συνέλευση.

Καλούμε όλους τους φορείς της Λευκάδας, πολιτικές δυνάμεις, κόμματα, Δημοτικές και Περιφερειακές κινήσεις,, Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη, Βουλευτή της Λευκάδας, να πάρουν θέση.

Κανένας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος!!!!!

Λευκάδα, 23/11/2020

4 σχόλια

  1. μακης μελας

    Και εσυ τους πιστευεις…!!!!

    • FortsaLefkada

      Και λίγα που λένε…

      • μακης μελας

        Ναι τα λενε ο Φλιππος με ενα τενεκε λαδι , ο κ. Βλαχος που ζει απο ραντισματα στο δακο τις κατσαριδες κλπ και σε 15 Γεν. Συνελευσεις ηρθε σε 2 ο κ Ηλιας ο Κουρτης που τον καναμε προεδρο και επιασε Αη Δονατο για να μας γραφει για τραβεστι Συνεταιρισμο και λοιποι…που δεν εχουν αγορασει οχι ενα τσουβαλι λιπασμα αλλα ουτε ενα χαρτι μακαρονια απο τα καταστηματα του Συνεταιρισμου.. Ο κ. Βλαχος καλα κανει και παιζει το χαρτι τηα ΑΝΤΑΡΣΥΑ οπως στις ιχθυοκαλλιεργειες στις ερευνες για ορυκτο πλουτο στο Ιονιο και με κατηγοριες αναποδεικτες λεει οτι θελει για να κεφαλαιοποιηση καμποσες ψηφους , οι αλλοι τα φωτεινα μυαλα που βλεπουν τον ηλιο τη νυχτα να μας απαντησουν τι μας χρωστανε….Μη σε φτιαχνει οτι θελεις να πιστευεις για το Προεδρο…..λογω αντιπαραθεσης παλαιοτερα και γραψε μας εσυτα πολλα αφου λενε αυτοι λιγα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *