Μήνυμα του Δημάρχου Λευκάδας για την πανδημία

Μήνυμα του Δημάρχου Λευκάδας για την πανδημία

Μήνυμα του Δημάρχου Λευκάδας για την πανδημία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 1/ 11/2020

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Δυστυχώς, η εξέλιξη της πανδημίας στην παρούσα φάση στη χώρα μας, επιβεβαιώνει το χειρότερο σενάριο. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων, σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο, αναγκάζει τη πολιτεία, στη λήψη ολοένα και πιο περιοριστικών μέτρων.

Καθόλη τη περίοδο εμφάνισης του κορονοϊού, από τον Μάρτιο έως και σήμερα, καταφέραμε όλοι μαζί, με μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε τα νησιά μας ασφαλή.

Επιβάλλεται ωστόσο, τώρα, στη κορύφωση της πανδημίας, να διατηρήσουμε τη Λευκάδα μας στο νέο επίπεδο, Επιτήρησης Α. Για να πετύχουμε και αυτόν το στόχο, πρέπει να εφαρμόσουμε πιστά όλα τα ισχύοντα μέτρα.

Δεν επιτρέπεται από κανέναν μας χαλαρότητα, καθώς είδαμε πρόσφατα περιοχές με σποραδικά κρούσματα, εντός δύο εβδομάδων να μετατρέπονται σε άκρως προβληματικές.

Κάνω έκκληση στη νεολαία μας, να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και να μην αντιμετωπίζει την κατάσταση επιπόλαια και να αποφεύγει τις συναθροίσεις.

Ξεκαθαρίζω τώρα που είναι νωρίς, ότι η δημοτική αρχή θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει, προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες της Λευκάδας.

Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, και υπερτονίζω ότι η ανοχή στην ανευθυνότητα θα είναι μηδενική.

Καθαρές κουβέντες. Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι, μαζί θα περάσουμε και αυτό τον κάβο.

 

Ο Δήμαρχος

Χαράλαμπος Καλός

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *