Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τετάρτη,7 Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου

Αύριο Πέμπτη η νέα διανομή Τροφίμων & Υλικών στους δικαιούχους ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Λευκάδας

 

Η νέα διανομή τροφίμων και βασικών υλικών διαβίωσης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας αύριο Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020.

 

Πρόκειται για την 3η διανομή ΤΕΒΑ για το 2020, από τη στιγμή που η νέα Περιφερειακή Αρχή «ενεργοποίησε» αυτό το πολύτιμο για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας Πρόγραμμα, που παρέμενε «ανενεργό».

 

 

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, από τις 09.00 έως τις 14.00, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, θα διανέμονται τρόφιμα και υλικά ΜΟΝΟ για τους δικαιούχους ΕΝΤΟΣ της πόλης της Λευκάδας. Η διανομή θα γίνει με ραντεβού για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ όλοι οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για την ώρα του ραντεβού τους και θα πρέπει να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα και γάντια.

Για τους δικαιούχους ΕΚΤΟΣ της πόλης της Λευκάδας η Π.Ε. Λευκάδας έχει συγκροτήσει κινητά συνεργεία που θα κάνουν τις διανομές εκτός πόλεως, οπότε οι δικαιούχοι αυτοί ΔΕΝ χρειάζεται να προσέλθουν στο χώρο διανομής στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας.

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

!!! Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορωνοϊού COVID-19, που ισχύουν !!!

 

Η διάθεση ειδών στους δικαιούχους πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

***

Δείτε βίντεο από τις προετοιμασίες στο χώρο διανομής στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=3KNtpN0TZsA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *