Ενέργειες του Δήμου Λευκάδας για τον ΙΑΝΟ

Ενέργειες του Δήμου Λευκάδας για τον ΙΑΝΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 19. 9. 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

Ενέργειες Δήμου Λευκάδας για την αντιμετώπιση του τυφώνα ΙΑΝΟΣ

 

  1. Σύσκεψη αιρετών και υπηρεσιακών την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου για την επερχόμενη θεομηνία.

 

  1. Συντονισμός και κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών του δήμου την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, υπαλλήλων και οχημάτων, με συμμετοχή ιδιωτών κατόχων μηχανημάτων έργου για αποκαταστάσεις, καθαρισμούς, διανοίξεις, τάφρων, φρεατίων και ρεμάτων.

 

  1. Συγκρότηση επιτροπής καταγραφής πιθανών ζημιών σε οικίες από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

 

  1. Συνεννόηση και επαφές με αρχές του τόπου για λήψη μέτρων προφύλαξης.

 

  1. Απόφαση Δημάρχου για αναστολή λειτουργίας σχολείων Δημοτικής Ενότητας Απολλωνίων και Κοινότητας Καλάμου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

 

  1. Διευρυμένο τεχνικό κλιμάκιο της ΔΤΥ με επικεφαλής αντιδημάρχους, εντεταλμένους συμβούλους και προέδρους στα δύσκολα σημεία της νότιας Λευκάδας για άμεση επέμβαση από το πρωί της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου.

Συνεχής παρουσία από το πρωί της Παρασκευής μηχανημάτων έργων του Δήμου, καθώς και ιδιωτών για την άμεση επέμβαση αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυπταν από το πέρασμα του τυφώνα.

 

  1. Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο της Βασιλικής παρουσία του Δημάρχου Λευκάδας για τον καθορισμό των περαιτέρω ενεργειών το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.

 

  1. Αίτημα Δημάρχου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης της δημοτικής ενότητας Απολλωνίων.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *