Στον Κάλαμο ο βουλευτής για τον σχολικό Αγιασμό

 Στον Κάλαμο ο βουλευτής για τον σχολικό Αγιασμό

Από τον Κάλαμο το μήνυμα του Βουλευτή Ν. Λευκάδας Θανάση Καββαδά

για τη νέα σχολική χρονιά

 

Στον Κάλαμο καλωσόρισε τη νέα σχολική χρονιά ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, μαζί με τους 7 μικρούς μαθητές του Δημοτικού και 4 του Νηπιαγωγείου, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους κατοίκους του νησιού, και αιρετούς, σε μια συμβολική κίνηση για την ανάγκη έμπρακτης υποστήριξης των απομακρυσμένων και απομονωμένων νησιών.

Στον Κάλαμο ο βουλευτής για τον σχολικό Αγιασμό

Στον Κάλαμο ο βουλευτής για τον σχολικό Αγιασμό

Ο Βουλευτής, αφού εκκλησιάστηκε στην Αγία Τριάδα Καλάμου, και μετά από το χαιρετισμό του, ζήτησε να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τα προβλήματα του σχολείου και δεσμεύθηκε ότι, όπως και πέρυσι, θα συμβάλει για να καλυφθούν τυχόν ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στον Κάλαμο ο βουλευτής για τον σχολικό Αγιασμό

Στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά, ο Βουλευτής αναφέρει:

«Σήμερα η μέρα ανήκει στα παιδιά. Σε εκείνα θέλω κυρίως να απευθυνθώ και να τους ζητήσω να ακούν με προσοχή τους γονείς και τους δασκάλους τους, ιδιαίτερα φέτος που τα σχολεία ξεκινούν μέσα σε συνθήκες που κανείς μας δεν έχει ξαναζήσει.

Αυτή θα είναι μια χρονιά που θα τη θυμόμαστε για πάντα. Αλλά θα είναι και μια χρονιά που όλοι πρέπει να μάθουμε καινούρια πράγματα στην καθημερινότητά μας.

Κυρίως τα παιδιά μας, θα πρέπει μαζί με τη νέα γνώση να μάθουν και μερικές πρακτικές συνήθειες, που θα προστατεύσουν την υγεία τους και την υγεία των φίλων και των αγαπημένων τους.

Με τη βοήθεια των γονιών, των δασκάλων και των καθηγητών, πρέπει να παιδιά μας να δουν αυτή τη χρονιά σαν ένα «παιχνίδι» με δικούς του κανόνες.

Ένα «παιχνίδι» που χρειάζεται μάσκες, καθαριότητα και αποστάσεις.

Μαθαίνουμε Ασφαλείς, Μένουμε Ασφαλείς.

Θέλω να ευχηθώ στους γονείς, που φέτος έχουν να αγωνιούν όχι μόνο για την πρόοδο, αλλά για την ίδια την υγεία των παιδιών τους, να είναι αισιόδοξοι και ψύχραιμοι και να δίνουν το παράδειγμα μέσα στο σπίτι για τα μέτρα εκείνα που θα διασφαλίσουν την υγεία όλης της οικογένειας.

Στους δασκάλους και τους καθηγητές, την έμψυχη κινητήρια δύναμη του εκπαιδευτικού μας συστήματος, να ευχηθώ καλή δύναμη για τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει φέτος από αυτούς όλη η σχολική κοινότητα.

Κυρίως όμως στα παιδιά, μικρά και μεγάλα, από εκείνα που φέτος θα γνωρίσουν για πρώτη φορά το σχολείο, μέχρι εκείνα που φέτος θα το αφήσουν οριστικά για να ξεκινήσουν την ενήλικη ζωή τους, εύχομαι να έχουν μία καλή, χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Να υποδεχθούν τις γνώσεις που με τόση αγάπη και φροντίδα θα τους μεταδώσουν οι εκπαιδευτικοί σας, να βάλουν στόχους και όνειρα και να έχουν καλή πρόοδο και προκοπή, με υγεία.»

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *