Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στη Λάρισσα

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στη Λάρισσα

Δυσάρεστο παράδειγμα πως ούτε οι νέοι είναι άτρωτοι στον κορονοϊό

***

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση, ότι μια νεαρή γιατρός, ειδικευόμενη χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, νόσησε με κορονοϊό και η κατάσταση της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Η 27χρονη νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διαγνώστηκε θετική στον ιό μετά την επιστροφή της από διακοπές στην Χαλκιδική.

Η περίπτωση αυτή αποτελεί ένα δυσάρεστο παράδειγμα, το οποίο όμως επιβεβαιώνει την άποψη των ειδικών, πως οι νέοι άνθρωποι δεν είναι άτρωτοι στον κορονοϊό.

Κρούσματα Αυγούστου: Στα 36 χρόνια έχει κατέβει ο μέσος όρος ηλικίας

Τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα του κορονοϊού, κρούει ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτησή του στα social media.

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στους νέους, ο Υπουργός Υγείας, επισημαίνει πως ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων του Αυγούστου έχει κατέβει στα 36 χρόνια!

«Η επικινδυνότητα του κορονοϊού είναι η ευκολία μετάδοσής του. Αυτό συμβαίνει ακόμα και εάν είσαι νέος και νομίζεις πως είσαι άτρωτος. Ο μέσος όρος ηλικίας όσων έχουν νοσήσει τον Αύγουστο, έχει κατέβει πια στα 36 χρόνια…», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.

Πηγή:www.ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *