Ενέργειες της ΕΑΥΛ για το κτηριακό της Δ.Α. Λευκάδας

Ενέργειες της ΕΥΑΛ για το κτηριακό της Δ.Α. Λευκάδας

Λευκάδα 08/07/2020

 

ΠΡΟΣ

ΠΟΑΣΥ

ΓΕΠΑΔΙΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  Δ.Α ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

ΔΗΜΑΡΧΟ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

 

 


                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το σωματείο μας υλοποιώντας μία από τις βασικές υποσχέσεις του για τη μετεγκατάσταση της Δ.Α Λευκάδας και την ανέγερση νέου  κτηρίου  και κατόπιν αλλεπάλληλων συναντήσεων με τοπικούς φορείς του Ν. Λευκάδας από τον Οκτώβριο του 2019  , όπως με το Βουλευτή Λευκάδας κ. ΚΑΒΒΑΔΑ Αθανάσιο, το Δήμαρχο Λευκάδας κ. ΚΑΛΟ Χαράλαμπο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λευκάδας κ. ΚΤΕΝΑ Αντρέα,  τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Βάσει εγγράφων των υπηρεσιών της Κτηματικής Υπηρεσίας Λευκάδας και της Δ.νσης Τεχνικής Υποστήριξης /Τμήμα Κτιριολογικής Υποδομής του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που περιήλθαν δια αλληλογραφίας στο σωματείο,  μας αναφέρουν ότι το δημόσιο κτήμα ΒΚ 75   ΟΤ 431 το οποίο έχει παραχωρηθεί με το υπ΄αριθμ. Φ.311748 από  12/09/2001 Παραχωρητήριο της τότε ΚΕΔ Αθηνών  με σκοπό την ανέγερση κτηρίου της Δ.Α Λευκάδας,  δεν έχει ανακληθεί και παραμένει ελεύθερο χωρίς καμία αλλαγή χρήσης γης.

Η μη ανάκληση  χρήσης γης είναι  κάτι πολύ σημαντικό για το μακροχρόνιο εγχείρημα μας και για τη διαλεύκανση του συγκεκριμένου θέματος και για αυτό  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε   θερμά για τη στήριξη στο σωματείο την Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας και την κα. ΤΖΩΡΤΖΩΠΟΥΛΟΥ Μαρία, καθώς και το Τμήμα Κτηρολογικής Υποδομής του Αρχηγείου μας.

Κατόπιν επικοινωνίας τηλεφωνικής του σωματείου μας   με την ΕΤΑΔ Α.Ε και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι ότι γίνονται διαδικασίες επικαιροποίησης του ΟΤ 431 από την ΕΤΑΔ που είναι και το πιο σημαντικό βήμα για να υλοποιηθεί η ανέγερση του κτηρίου  και η χρηματοδότηση αυτού. Οι ενέργειες του σωματείου μας   είναι σε πολύ καλό δρόμο ως προς την  υλοποίηση του στόχου μας    και για αυτό το λόγο  καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς να συνδράμουν όχι μόνο για τη Δ.Α Λευκάδας και τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε ακατάλληλες συνθήκες άλλα και  για την εικόνα όλης της κοινωνίας της Λευκάδας.

Τα έγγραφά των ανωτέρω υπηρεσιών είναι διαθέσιμα προς τους τοπικούς φορείς του Ν. Λευκάδας. Οποιαδήποτε πληροφόρηση θα έχει το σωματείο θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση.                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ενέργειες της ΕΥΑΛ για το κτηριακό της Δ.Α. Λευκάδας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *