Γιατί πρέπει να λέγονται και τα καλά…

Πρέπει να λέγονται και τα καλά…

Έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη τα τελευταία χρόνια για εκείνο το φυτό στην αριστερή μεριά της αρχής της οδού Ιωάννου Γαζή στην πόλη της Λευκάδας, που έχοντας θεριέψει, είχε κρύψει (λιγότερο αρχικά και σταδιακά ολόκληρη στην συνέχεια) την πινακίδα διεύθυνσης που βλέπετε στην φωτογραφία.

Παρά ταύτα, ομολογώ πως δεν είχαμε και πολλές προσδοκίες πως θα συγκινούνταν ποτέ κάποιος αρμόδιος. Γι αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη να πω μπράβο στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, που σήμερα (της Αγίας Κυριακής, βοήθειά μας), έστω και με καθυστέρηση, έκανε το αυτονόητο και με συνεργείο της την φανέρωσε ξανά στους διερχόμενους.

Πρέπει να λέγονται και τα καλά…

Βέβαια μικρή θα μου πείτε η ωφέλεια, αφού κάποια καλόπαιδα “φίλαθλοι” είχαν σπεύσει να την βανδαλίσουν και ουσιαστικά να την αχρηστεύσουν με τα κόμπλεξ τους, πριν ακόμα κρυφτεί πίσω απ΄ τα φυλλώματα!  Εκτός κι αν υπάρξει μέριμνα να αντικατασταθεί με νέα. Γιατί όντως χρειάζεται να δείχνει την κατεύθυνση σ΄ εκείνο το σημείο, που είναι κομβικό για τους ερχόμενους απ΄ το εσωτερικό του νησιού στην πόλη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *