Απάντηση στον κ. Γαλιατσάτο

Απάντηση στον κ. Γαλιατσάτο

       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      

     ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

         ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

     & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ          

              ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

                             

25  ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σωτήρης Κουρής: “Ο κ. Γαλιατσάτος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

 αλλά και κανένα δικαίωμα παραχάραξής της.

 

Είμαστε και παραμένουμε μάχιμοι, όσο και εάν ενοχλείται για αυτό”

 

Είναι προφανής ο εκνευρισμός του τέως Περιφερειάρχη κ. Θ. Γαλιατσάτου, όταν στερείτε επιχειρημάτων και απαντήσεων. Τότε καταφεύγει στην λασπολογία και συκοφαντία επι προσωπικού.

 

Το χειρότερο γι αυτόν, όμως είναι ότι έχει πάντα στην σκέψη του την εμπλοκή του στο γνωστό “σκάνδαλο της τ. Νομαρχίας Κεφαλληνιας”, όταν κανείς δεν του ζήτησε να απολογηθεί γι αυτό. Φαίνεται ότι η δική του απαλλαγή οφείλεται στην “τυφλή” δικαιοσύνη κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους της δικής του κυβέρνησης την εποχή που μεσουρανούσε.

 

Τον διαβεβαιώ ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει στην διάθεση του, καταθέσεις, πορίσματα, δικογραφίες, τον ένοχο και την καταδίκη του, που αποδεικνύουν περίτρανα την δίκη μας δικαίωση ότι το “σκάνδαλο πάμε στοίχημα” υπήρχε. Επίσης θα έχει στην διάθεση του κάθε στοιχείο που αποδεικνύει ότι η πενταετία της διακυβέρνηση του στην ΠΙΝ 2014-2019, ήταν μια χαμένη πενταετία.

 

Λυπούμαστε ειλικρινά που η αλαζονεία της προηγούμενης χαμένης εξουσίας του έχει δημιουργήσει αυτό τον ξέφρενο πανικό. Εμείς κτίζουμε σταθερά και δημιουργικά την επόμενη ημέρα για τους πολίτες της Περιφερειας μας σε αυτές τις πράγματι δύσκολες συνθήκες. Πιστεύουμε ότι δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την δημιουργική μας προσπάθεια.

 

Τον καλούμε λοιπόν να αφήσει την “επαναστατική αντιπολίτευση” και να προσγειωθεί στην “δημιουργική αντιπολίτευση” γιατί μόνο έτσι θα αποδειχθεί χρήσιμος.

Του υπενθυμίζουμε όμως ότι παραμένουμε μάχιμοι και πάντα στην πρώτη γραμμή.

Άλλωστε, ούτε είχε, ούτε έχει ο κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος σχέση με την πραγματικότητα και την σωστή πληροφόρηση, όπως δεν έχει σχέση με το δημόσιο διάλογο και την ανάληψη ευθυνών.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

& ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *