Δωρεάν εκπαίδευση στα υγειον. πρωτόκολλα τουρισμού

Δωρεάν εκπαίδευση στα υγειον. πρωτόκολλα τουρισμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: Δωρεάν εκπαίδευση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού – Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα δωρεάν εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που θα κληθούν να εφαρμόσουν οι επαγγελματίες και εργαζόμενοι του τουριστικού κλάδου, στο πλαίσιο της ασφαλούς επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού εν μέσω πανδημίας, σε συνέχεια έκδοσης της υπ’αριθ. 1881/29-05-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’/2084/30-05-2020) «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

 

Η εκπαίδευση θα διαρθρωθεί σε τέσσερις (4) κύκλους ανά τομέα επαγγελματικής δραστηριότητας:

  • ξενοδοχειακών μονάδων / τουριστικών καταλυμάτων,
  • μεταφορών,
  • εστίασης,
  • τουριστικών πρακτορείων / ξεναγών.

 

Για τους συμμετέχοντες που δεν διαθέτουν δυνατότητα παρακολούθησης της δράσης με ίδια μέσα (Η/Υ, internet κλπ.), θα διατεθεί ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

 

Καλούνται οι συλλογικοί φορείς των εμπλεκόμενων κλάδων, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος, να εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, αποστέλλοντας στοιχεία επικοινωνίας συμμετέχοντα (ονοματεπώνυμο / επωνυμία επιχείρησης / email / τηλέφωνο) στη διεύθυνση:

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

alexakis@pin.gov.gr

Τηλ.: 26613 62116

 

Ο προγραμματισμός θα γίνει βάσει της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για την ακριβή ημέρα και ώρα έναρξης της εκπαίδευσης θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *