Ψήφισμα για ελεύθερη διέλευση στην Υ/Θ του Ακτίου

…για τους κατοίκους Λευκάδας-Πρέβεζας-και Βόνιτσας ζητά επιτακτικά το Περιφερειακό Συμβούλιο Ι.Ν.

Ψήφισμα για ελεύθερη διέλευση στην Υ/Θ του Ακτίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                                                          24-05-2020

Τηλ.: 26613.61572

email: press2@pin.gov.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελεύθερη διέλευση των κατοίκων της Λευκάδας Πρέβεζας, Ακτίου – Βόνιτσας από τα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας  ζητά επιτακτικά το    Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων

Την ελεύθερη  διέλευση  των  κατοίκων των περιοχών Λευκάδας, Πρέβεζας, Ακτίου – Βόνιτσας, από τα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας ζητά επιτακτικά με ψήφισμά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων με δεδομένη την κινητικότητα των κατοίκων μεταξύ των εν λόγω περιοχών.

Το ψήφισμα, με βάση την πρόταση ψηφίσματος της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας, συνδιαμορφώθηκε με συμμετοχή και των παρατάξεων «Ιόνιο Δυνατά Κάθε Νησί Ψηλά», «ΑΝΑΣΑ» και «Ιόνιος Συμμαχία».

Ειδικότερα το ψήφισμα αναφέρει:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο ζητά την διευκόλυνση της διέλευσης των κατοίκων των περιοχών Λευκάδας, Πρέβεζας, Ακτίου – Βόνιτσας, από τα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ζητά από την “Εγνατία Α.Ε” να εξετάσει και να διευθετήσει το θέμα προς την κατεύθυνση αυτή. Συγκεκριμένα:

  1. Την ελεύθερη πρόσβαση των κατοίκων Λευκάδας, Πρέβεζας και Ακτίου-Βόνιτσας.
  2. Μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών με χαμηλό κόστος.
  3. Την διέλευση οργανωμένων ποδηλατικών εκδρομών από την σήραγγα, με μέριμνα της εταιρίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.