Πανελλήνια διάκριση μαθητών Δημοτικού Βασιλικής

Πανελλήνια διάκριση μαθητών Δημοτικού Βασιλικής

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

Συγχαίρουμε τις μαθήτριες του σχολείου μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ (Γ τάξη), ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ (Δ τάξη) και ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ (ΣΤ τάξη) που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος ” ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ” με τίτλο “ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ”. Η Αναστασία Προκόπη συμμετείχε στον διαγωνισμό με τίτλο “ΜΙΚΡΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ”. Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και οι δημοσιογράφοι – μαθητές της “ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑΣ” μας κατάφεραν να  διακριθούν.
Πανελλήνια διάκριση μαθητών Δημοτικού Βασιλικής
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ
Πανελλήνια διάκριση μαθητών Δημοτικού Βασιλικής
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ
Πανελλήνια διάκριση μαθητών Δημοτικού Βασιλικής
 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ

Η 2η δραστηριότητα της Εφημεριδούλας μας ζητούσε από τους μαθητές – δημοσιογράφους να δημιουργήσουν μια εικόνα – ζωγραφιά ή να γράψουν ένα κείμενο – ποίημα μέσα από τα οποία θα παρουσίαζαν τη δική τους οπτική για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ, την επίδρασή του στην καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες και την ελπίδα τους. Όλες οι ζωγραφιές των παιδιών του σχολείου μας καθώς και τα κείμενά τους  φιλοξενούνται στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ.

Με ευθύνη του Διευθυντή του Σχολείου κου Πάνου Γαζή και την άδεια των γονέων, όλες τις ζωγραφιές και τα κείμενα που προορίζονταν για την Εφημεριδούλα μας στάλθηκαν στον Διαγωνισμό που διοργάνωνε αυτή την περίοδο και ο εκδοτικός οίκος “ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ”. Το αποτέλεσμα ήταν να διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο τρεις από αυτές τις δημιουργίες, οι ζωγραφιές της Χριστίνας Καββαδία και της Δήμητρας Μαυροκέφαλου ανάμεσα από 900 ζωγραφιές και το ποίημα της Αναστασίας Προκόπη ανάμεσα από 1528 κείμενα – συμμετοχές.

Το ποιήμα της Αναστασίας και οι ζωγραφιές της Χριστίνας και της Δήμητρας θα πλαισιώνουν το υπό έκδοση, ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, βιβλίο του εν λόγω εκδοτικού οίκου με τίτλο ” «ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» το οποίο θα εκδοθεί σε 1000 αντίτυπα και θα προσφερθεί δωρεάν στα παιδιά που οι εικόνες τους και τα κείμενά τους βραβεύτηκαν, καθώς και σε σχολεία. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ και αυτός ήταν και ο λόγος που ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Πάνος Γαζής ανέλαβε την πρωτοβουλία να στείλει όλες τις ζωγραφιές των παιδιών στον εν λόγω διαγωνισμό.

Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου “ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ” στον σύνδεσμο: https://ellinoekdotiki.gr/gr/diagonismoi/apotelesmata-diagwnismou.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ , ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ μας κάνατε υπερήφανους με τις δημιουργίες σας και τη διάκρισή σας. Συγχαίρουμε όμως και όλους τους μαθητές του σχολείου μας για τις υπέροχες ζωγραφιές τους που φιλοξενούνται και κοσμούν την ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ. Από την Τρίτη 19 Μαΐου την ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ μπορείτε να την έχετε στα χέρια σας (κατόπιν ραντεβού) σε έντυπη μορφή (ασπρόμαυρη για οικονομικούς λόγους). Έως το Σάββατο 16 Μαΐου θα σταλεί και ηλεκτρονικά στο προσωπικό email όλων των γονέων του σχολείου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *