Συγχαρητήρια στις ανερχόμενες στην Γ΄ Εθνική ομάδες

Συγχαρητήρια στις ανερχόμενες στην Γ΄ Εθνική ομάδες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΥΚΕΣ ΠΟΤΑΜΟΥ                                                                                                          30-04-2020

Τηλ.: 26613.61572

email: press2@pin.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια  του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Αθλητισμού και Νεολαίας σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου των Ιονίων Νήσων  για την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού και Νεολαίας Γιάννης Αρμενιάκος σε όλες τις ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες των Ιονίων Νήσων που προβιβάζονται  στην Γ’ Εθνική Κατηγορία μετά την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για την οριστική αναστολή διεξαγωγής όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και την άνοδο των πρωτοπόρων των Α΄ τοπικών στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.

«Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στην Α1 κατηγορία που ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική και εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι γεμάτη με επιτυχίες. Οι μεγαλύτερες προκλήσεις και νίκες σας περιμένουν κι είμαστε σίγουροι ότι θα φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών μας. Με την ευκαιρία αυτή επισημαίνουμε ότι ως Περιφερειακή Αρχή στηρίζουμε τις προσπάθειες σας και θέτουμε σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για τις επιδόσεις των αθλητών μας. Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» και θα χρειαστούμε την συνδρομή σας για την επιτυχία του», δηλώνει ο κ.Αρμενιάκος.

Με την ευκαιρία αυτή επισημαίνω :

Η απόφαση της ΕΠΟ για την οριστική αναστολή της διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20 ελήφθη, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του COVID-19 και των μέτρων περιορισμού της πανδημίας έφερε νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με την απόφαση για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.

Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA. Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *