Ευχαριστήριο στους νοσοκομειακούς με νότες

Ευχαριστήριο στους νοσοκομειακούς με νότες

Μια σύντομη πλην πολύ όμορφη συναυλία έδωσε σήμερα η Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας στο προαύλιο του Νοσοκομείου μας προκειμένου να ευχαριστήσει τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που παρέμειναν όρθιοι φρουροί της υγείας μας κατά το πρόσφατο και πολύ  δύσκολο τελευταίο δίμηνο.

Την συναυλία μαζί με τους υγειονομικούς παρακολούθησαν και χειροκρότησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Μπάκαβος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Κτενάς.

Ευχαριστήριο στους νοσοκομειακούς με νότες

Η σχετική ανακοίνωση της ΦΕΛ έχει ως εξής:

«Αναμφισβήτητα οι δύο προηγούμενοι μήνες αυτού του έτους θα μείνουν χαραγμένοι στο μυαλό μας. Μήνες γεμάτοι φόβο, αγωνία, θλίψη και σιωπή. Όλοι αναγκαστήκαμε να μείνουμε σπίτι μας. ΟΛΟΙ;
Όχι όλοι, γιατί κάποιοι είναι επιφορτισμένοι με το να μας δώσουν πίσω την ζωή μας, την αισιοδοξία μας και το χαμόγελό μας.
Αυτοί είναι οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές & Νοσηλεύτριες των νοσοκομείων μας καθώς και τα πληρώματα των ΕΚΑΒ.
Τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη.
Γι’ αυτό λοιπόν η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδος, σήμερα Πέμπτη 30-4-2020 στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μας, είπε με νότες το δικό της Ευχαριστώ στους δικούς μας Γιατρούς και Νοσηλευτές αλλά και στους Γιατρούς και Νοσηλευτές όλου του κόσμου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Από το Δ Σ της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας»

(Φωτογραφίες: Κ. Αυδίκου και Β. Πολίτη)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *