Μήνυμα του βουλευτή Θ. Καββαδά για το Πάσχα

Μήνυμα του βουλευτή Θ. Καββαδά για το Πάσχα
Εφέτος η μεγαλύτερη εορτή της Χριστιανοσύνης βρίσκει την Ελλάδα και τον κόσμο σε μία πρωτοφανή κρίση. Μία κρίση που δεν είναι μόνο υγειονομική, αλλά και ανθρωπιστική και κοινωνική και οικονομική. Όλοι περνάμε δύσκολα, μερικοί συμπολίτες μας ζουν, μπορούμε να το πούμε, μαρτυρικές στιγμές.
Χάρη όμως στη θυσία του Κυρίου μας, μπορούμε να αισιοδοξούμε. Γιατί γνωρίζουμε ότι μετά τον Γολγοθά ήρθε η Ανάσταση. Αυτό το θαύμα της Ανάστασης του Χριστού μας γεμίζει ελπίδα για τα μικρά θαύματα της καθημερινής ζωής:
Για τον ασθενή που αναρρώνει, για τον ιατρό που σώζει, για τον συνάνθρωπο που προσφέρει ανιδιοτελώς στον διπλανό του, για τα αγαπημένα πρόσωπα που θα σφίξουμε και πάλι στην αγκαλιά μας στο τέλος αυτής της κρίσης.
Όμως δεν θα μας βρει μόνους. Οι προσευχές μας θα ενωθούν και θα εισακουστούν. Το μόνο που χρειάζεται σύνεση και Πίστη. Εύχομαι σε όλους Υγεία για εσάς και τους αγαπημένους σας, και το τέλος αυτής της κρίσης να μας φέρει ξανά κοντά, μαζί, έχοντας νιώσει πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά το μεγαλύτερο μήνυμα της Θυσίας του Κυρίου μας, την Αγάπη για τον πλησίον.
Χρόνια Πολλά
Καλή Ανάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *