Δ. Παράταξη “Όλοι για τη Λευκάδα”: “Γιατί αποχωρήσαμε”

Δ. Παράταξη “Όλοι για τη Λευκάδα”: “Γιατί αποχωρήσαμε”

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Αποχωρήσαμε από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, όταν κατά την διάρκεια τοποθέτησης του επικεφαλής της Παράταξης και πρώην δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, ακούστηκαν (ταυτόχρονα με την τοποθέτησή του) ακραίες – υβριστικές εκφράσεις οι οποίες προερχόταν από χείλη αιρετού που συμμετείχε στην διαδικασία μέσω της τηλεδιάσκεψης.

Με την αποχώρησή μας μετά από αυτό το συμβάν (και είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε) θέλαμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί ότι :

  • Είμαστε εδώ ώστε με τη λειτουργία μας να εξυπηρετούμε το σύνολο των δημοτών της Λευκάδας και να προσπαθούμε να προωθούμε βέλτιστες λύσεις στα προβλήματά τους, όπως έχουμε αποδείξει εδώ και 14 χρόνια.
  • Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκστομίζει παρόμοιες χυδαίες φράσεις που (εκτός του ότι χαρακτηρίζουν ακριβώς τον ίδιο) προσβάλουν την αυτοδιοικητική παρουσία μας, το Δημοτικό Συμβούλιο, το θεσμό της Αυτοδιοίκησης αλλά πολύ περισσότερο όλους τους πολίτες.

Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που αιρετοί της Παράταξής μας αποχωρούν, από το 2006 που συμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας.

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τόσο την παρέμβαση και τις ενέργειες του Προεδρείου μέσω του  υλικού που έχει στην διάθεσή του, όσο και την αντίδραση των υπολοίπων παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Κώστας Σέρβος

Θανάσης Περδικάρης

Λάκης Χαλικιάς

Χρήστος Γληγόρης                                                            Λευκάδα,Τρίτη-14/4/2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.