Δωρεά Λ. Πάλμου στο Φιλόπτωχο παρέδωσε ο βουλευτής

Δωρεά Λ. Πάλμου στο Φιλόπτωχο παρέδωσε ο βουλευτής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 13 Απριλίου 2020

 

Δωρεά Λεωνίδα Πάλμου στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Λευκάδας –

100 δωροεπιταγές των 50 ευρώ παρέδωσε ο Θανάσης Καββαδάς

Δωρεά Λ. Πάλμου στο Φιλόπτωχο παρέδωσε ο βουλευτής

Δωρεά του κ.Λεωνίδα Πάλμου παρέδωσε σήμερα στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Λευκάδας και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο του ΔΣ, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης, κ.κ.Θεόφιλο, ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς. Η δωρεά αφορά 100 δωροεπιταγές των 50 ευρώ για τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», οι οποίες θα παραδωθούν από το Φιλόπτωχο Ταμείο σε Λευκαδίτες που χρειάζονται βοήθεια.

Δωρεά Λ. Πάλμου στο Φιλόπτωχο παρέδωσε ο βουλευτής

Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:

«Για μια ακόμη φορά, ο συμπολίτης μας και συγχωριανός μου κ. Λεωνίδας Πάλμος δείχνει έμπρακτα ότι, παρόλο που ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, παραμένει πάντα στο μυαλό και στην ψυχή Λευκαδίτης. Και θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά γιατί, για μια ακόμη φορά, προσφέρει ανιδιοτελώς στο νησί μας και στους ανθρώπους του. Ιδιαίτερα το φετινό Πάσχα, που μας βρίσκει μέσα στη δίνη μίας πρωτοφανούς επιδημίας και που διαβιούμε μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες απομόνωσης και ανησυχίας, ο κ. Πάλμος αισθάνθηκε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να βρεθεί για μια ακόμη φορά κοντά σε εκείνους τους συμπολίτες μας που μας χρειάζονται περισσότερο.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αποτελώ κρίκο σε αυτήν την αλυσίδα ανθρωπισμού, μαζί με τον κ.Πάλμο και την Μητρόπολη Λευκάδος. Θέλαμε η δωρεά αυτή να γίνει μέσω του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητροπόλεώς μας, καθώς είναι η πιο αυθεντική προσωποποίηση του πνεύματος της Αγάπης και της Αλληλεγγύης στον πλησίον.

Η Εκκλησία μας ξέρει καλύτερα ποιος χρειάζεται περισσότερο αυτές τις δωροεπιταγές, που σήμερα παρέδωσα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ.Θεόφιλο και Πρόεδρο του ΔΣ του Φιλόπτωχου Ταμείου. Ελπίδα μας είναι με αυτήν τη χειρονομία να συνεισφέρουμε στο Πασχαλινό τραπέζι των συμπολιτών μας ώστε να γιορτάσουν αυτές τις ημέρες με το πνεύμα που τους αξίζει, με κατάνυξη, με σεβασμό στην παράδοση, αλλά και με αγαλλίαση.

Οι δύσκολες ημέρες που ζούμε είναι ακόμα πιο δύσκολες για κάποιους συμπολίτες μας. Χειρονομίες όπως του κ. Πάλμου, πρωτοβουλίες όπως της Μητρόπολης, είναι αξιέπαινες γιατί μπορούν να δώσουν μια ανάσα χαράς, να ανοίξουν ένα παράθυρο ελπίδας σε όσους έχουν την ανάγκη μας. Όπως αξίζει συγχαρητήρια κάθε προσφορά, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι, γιατί κάνει πράξη το μήνυμα αγάπης του Ιησού Χριστού.

Αυτό το Πάσχα, κανείς να μην είναι μόνος. Δείχνουμε αλληλεγγύη, προσφέρουμε συμπαράσταση, συνδράμουμε όπου και όπως μπορούμε εκείνους που μας χρειάζονται.

Μένουμε σπίτι, μένουμε άνθρωποι.»

Δωρεά Λ. Πάλμου στο Φιλόπτωχο παρέδωσε ο βουλευτής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *