Το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής “Κάνει μια ευχή”

Το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής “Κάνει μια ευχή”

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας πριν λίγες μέρες καθώς λάβαμε το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας «Αστέρι της Ευχής» 2019-2020.Ήταν μία πράξη προσφοράς των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών της σχολικής μας κοινότητας προς τον εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Οργανισμό Make –A-Wish, Κάνε Μια Ευχή, που στόχο έχει την πραγματοποίηση των ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.
Ανταποκριθήκαμε στο γράμμα του μικρού Παναγιώτη που μας διηγήθηκε την ιστορία του και μας προσκάλεσε τις ημέρες των Χριστουγέννων να συνδράμουμε και να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά εκπληρώνοντας τις ευχούλες τους. Και ήταν μεγάλη η χαρά, η συγκίνησή και η ηθική ικανοποίησή μας που πραγματοποιήσαμε την ευχή του μικρού Παναγιώτη.
Το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής “Κάνει μια ευχή”

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Δημοτικό Σχολείο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κάνε Μια Ευχή» και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουμε για πολλές χρονιές ακόμη γιατί πιστεύουμε στη συλλογική δράση, στην αλληλεγγύη και θέλουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πιο ελπιδοφόρου κόσμου, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας ιδίως αυτό τον καιρό που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την πανδημία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τη δράση αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.