Πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων μέσω Webex

Πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων μέσω Webex

Θέμα
Πραγματοποίηση Τηλεδιασκέψεων
μέσω της υπηρεσίας Webex

 

Δεδομένης της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον κόσμο και κατά συνέπεια και στην χώρα μας λόγω του κορωνοϊού, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη υιοθέτησης νέων πρακτικών για την εύρυθμη λειτουργία των οργάνων, των δομών και των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας.

 

Στο πλαίσιο αυτό, σας κοινοποιούνται εδώ, αναλυτικές οδηγίες εγγραφής στην υπηρεσία Webex καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με την εγκατάσταση και χρήση της σχετικής εφαρμογής, με σκοπό την διενέργεια τηλεδιασκέψεων.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

  1. Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και εισάγετε το email σας στο σχετικό πεδίο και κατόπιν ακολουθήστε όλα τα βήματα της διαδικασίας εγγραφής όπως αυτά αναγράφονται κάθε φορά: https://cart.webex.com/sign-up-webex

 

  1. Συνδεθείτε στο email σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που υπάρχει μέσα στο μήνυμα που θα λάβετε από την Webex. Κατόπιν δημιουργήστε έναν κωδικό σύνδεσης για τον λογαριασμό σας. Ο κωδικός θα πρέπει να έχει το ελάχιστο 8 ψηφία και υποχρεωτικά ένα κεφαλαίο γράμμα, ένα μικρό καθώς και έναν αριθμό. Γίνονται δεκτοί αποκλειστικά λατινικοί (αγγλικοί) χαρακτήρες.

 

  1. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και κατεβάστε στην συσκευή που θα χρησιμοποιήσετε για την τηλεδιάσκεψη, την αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής: https://www.webex.com/downloads.html

 

Προσοχή: Θα κατεβάσετε την έκδοση Webex Meetings και όχι την Webex Teams.

 

  1. Αφού ολοκληρώσετε το κατέβασμα, εγκαταστήστε την εφαρμογή στην συσκευή σας και κατόπιν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το email σας και τον κωδικό σύνδεσης που δημιουργήσατε στο 2ο βήμα.

 

Τονίζουμε ότι στην περίπτωση χρήσης υπολογιστή, θα πρέπει αυτός να είναι εξοπλισμένος με λειτουργική κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και smartphone ή tablet κατεβάζοντας την αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

 

Για την συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη, μισή ώρα πριν την έναρξη της διαδικασίας, θα λαμβάνετε κάθε φορά μήνυμα στο email σας με τα αναλυτικά στοιχεία συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη τα οποία θα είναι ο άμεσος σύνδεσμος συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη και αριθμός τηλεδιάσκεψης (meeting number).

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Προς διευκόλυνση σας, προχωρήσαμε στην δημιουργία εκπαιδευτικού βίντεο, στο οποίο γίνεται αναλυτική επεξήγηση των απαραίτητων βημάτων που πρέπει να ακολουθηθούν για την εγγραφή σας στην υπηρεσία Webex και την εγκατάσταση της αντίστοιχης εφαρμογής στον υπολογιστή σας. Το σχετικό βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ: https://youtu.be/tVjamtI-GlU

 

Σε κάθε περίπτωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Νίκο Καββαδά στο τηλέφωνο: 6942677183, προκειμένου να σας παρέχει περαιτέρω οδηγίες ή ακόμα και απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη.

 

Με εκτίμηση

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *