Συμβαίνει τώρα: Συνελήφθη ο βουλευτής Λευκάδας!

Συμβαίνει τώρα: Συνελήφθη ο βουλευτής Λευκάδας!

(Σημείωση Σύνταξης 2-4-2020: Η ανάρτηση αυτή, όπως σχεδόν όλοι καταλάβατε, δεν ήταν παρά ένα αθώο Πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ο βουλευτής ουδέποτε συνελήφθη βέβαια, αλλά παραμένει μάχιμος, ενεργός και ιδιαίτερα αγαπητός, αν κρίνουμε απ΄ την ανταπόκριση και τις αντιδράσεις του κόσμου. Η πέρα από κάθε προσδοκία θετική υποδοχή και ανταπόκρισή σας στο εθιμικό αυτό αστείο μας, μας γέμισε ικανοποίηση και σας ευχαριστούμε. Μοναδικό μελανό του σημείο αποδείχτηκε πως κανένας δεν το πίστεψε… Δεν πειράζει, Χρόνια Πολλά!)

***

Ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θ. Καββαδάς συνελήφθη πριν από λίγο στο Κάστρο, κατά την στιγμή που επιχειρούσε να διαφύγει λάθρα από το νησί ντυμένος σαν υγειονομικός υπάλληλος και με καλυμμένο το μισό του πρόσωπο από την  γνωστή προστατευτική μάσκα.

Λόγω του ειδικού καθεστώτος που διέπει τέτοιες διαδικασίες κατά των αιρετών, εξ αιτίας της βουλευτικής τους ασυλίας, η σύλληψη έγινε από ανώτερους αξιωματικούς της τοπικής Αστυνομικής Διοίκησης και με την παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντού κ. Γαβρίλη αυτοπροσώπως.

Μολονότι ο φακός του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ήταν στην περιοχή την στιγμή της σύλληψης και ευτύχησε να πάρει την αποκλειστική φωτογραφία που βλέπετε, δεν καταφέραμε να πληροφορηθούμε τον λόγο της σύλληψης. Έχουμε βέβαια κάποιες πληροφορίες, αλλά επειδή είναι αδιασταύρωτες και δεν διακινδυνεύουμε την αξιοπιστία του ΦΟΡΤΣΑ, δεν θα τις δημοσιεύουμε και θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας. Για κάθε νεώτερη εξέλιξη θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

(Στην αποκλειστική φωτογραφία βλέπετε τον βουλευτή κατά τη στιγμή που βρέθηκε στην αστυνομική παγίδα και κατάλαβε ότι κάθε αντίσταση θα ήταν μάταιη, ελάχιστα λεπτά δηλαδή πριν  φορέσει τα γνωστά “βραχιόλια”…)

3 σχόλια

  1. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

  2. Αυτή η φωτογραφία είναι από τη μέρα που εφαρμόζονται τα περιοριστικά μέτρα με την κυκλοφορία,στη γέφυρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *